رئیس سازمان صنعت قم، گفت: سال گذشته پنج هزار و 50 فرصت شغلی در بخش صنعت، معدن و تجارت استان با سرمایه گذاری بیش از یکهزار و 330 میلیارد تومان ایجاد شد.
پنج هزار شغل در بخش صنعت قم ایجاد شد
خبرگزاری ايرنا , 27 فروردين 1398 ساعت 10:00
رئیس سازمان صنعت قم، گفت: سال گذشته پنج هزار و 50 فرصت شغلی در بخش صنعت، معدن و تجارت استان با سرمایه گذاری بیش از یکهزار و 330 میلیارد تومان ایجاد شد.
به گزارش قم نیوز محمود سیجانی بیان کرد: این تعداد فرصت شغلی ایجاد شده بیش از تعهد اشتغال در بخش صنعت، معدن و تجارت طی سال 97 بود و نشان داد ظرفیت های اقتصادی این حوزه می تواند نقش موثری در کاهش آمار بیکاری استان داشته باشد.
وی افزود: این میزان اشتغال با افتتاح طرح های نیمه تمام و توسعه فعالیت واحدهای صنعتی موجود، بهره برداری و افزایش ظرفیت واحدهای فعال در بخش معادن و همچنین صدور پروانه های جدید صنفی در بخش تجارت استان، ایجاد شده است.
وی ادامه داد: همچنین تعهد استان برای صادرات کالاهای تولید شده در قم طی سال گذشته ،252 میلیون دلار بود که بر اساس گزارش گمرکات کشور، رقم صادرات محصولات تولید شده در قالب مبدا تولید طی سال 97، 290 میلیون دلار ثبت شد که این موضوع نشانگر تحقق 115 درصدی تعهد استان در این بخش است.
سیجانی در بیان امتیازات بخش صنعت قم برای سرمایه گذاری های اقتصادی گفت: نزدیکی قم به تهران به عنوان بزرگترین بازار مصرف کشور یکی از عوامل رونق سرمایه گذاری در بخش تولید این استان است.
وی افزود: اتصال به مهمترین راه های حمل و نقل کشور در بخش جاده ای و ریلی و همچنین نزدیکی به فرودگاه بین المللی امام(ره) از دیگر مزایای سرمایه گذاری در حوزه صنعت قم است.
وی ادامه داد: همچنین زیرساخت های مناسب مانند گاز، برق، آب، مخابرات و سایر امکانات مورد نیاز تولیدکنندگان در شهرک های صنعتی استان و منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان فراهم است و آنان می توانند از این ظرفیت برای رونق بخشیدن به فعالیت های اقتصادی خود استفاده کنند.
2 هزار و 300 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود 90 درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از 53 هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
انتهای پیام / 113
کد مطلب: 76667