عضو هیئتعلمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: کار اصلی فلسفه زدودن تفکرات منحرف و کثیف و جایگزین کردن عقاید صحیح برای دریافت معنایی و حقایق این عالم است.
زدودن عقاید منحرف و آمادهسازی قلب برای دریافت حقایق هستی وظیفه اصلی فلسفه دین است
خبرگزاری تسنیم , 30 فروردين 1398 ساعت 11:10
عضو هیئتعلمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: کار اصلی فلسفه زدودن تفکرات منحرف و کثیف و جایگزین کردن عقاید صحیح برای دریافت معنایی و حقایق این عالم است.
به گزارش قم نیوز محمد لگنهاوزن ظهر امروز در آیینی که به مناسبت نکوداشت داشت وی در سالن جلسات موسسه امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: پالایش فکری و روحی مهمترین انتظاری بوده که از فلسفه میرود.
وی با اشاره به خاطرات و تجربههای زندگی در ایران اسلامی افزود: از زمان ورود به ایران همواره مورد لطف اساتید و دانشجویان قرارگرفته و در حلقههای علمی و معرفتی طلاب آموختههای زیادی را کسب کردهام.
عضو هیئتعلمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تصریح کرد: قبل از سفر به ایران، آیتالله مصباح یزدی همواره ما را مورد اهتمام و توجه قرارداده بود و این حمایتها همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره مباحثی از فلسفه دین گفت: کار اصلی فلسفه زدودن تفکرات منحرف و کثیف و جایگزین کردن عقاید صحیح برای دریافت معنایی و حقایق این عالم است.
*آموختن درس تواضع از پروفسور لگنهاوزن
معاون فرهنگی قوه قضاییه نیز در آیین، افزود: درس تواضع و فروتنی همراه با سکوت از ویژگیهای مهم استاد لگنهاوزن بوده که این انسان را به فردی ارزشمند تبدیل کرده است.
حجتالاسلاموالمسلمین هادی صادقی گفت: آن چیزی که یک انسان را به حکیم تبدیل میکند، استفاده کاربردی و علمی از دانشهای آموختهشده که صرفاً برخی از افراد مستعد و خالص به این حجم از علم و دانش دست پیدا میکنند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه الزامات اخلاقی نظریات مختلفی مطرح بوده که برخی حقیقت وجوب را در این مسئله دلیل اصلی درزمینهٔ الزامات اخلاقی قلمداد میکنند، درزمینهٔ حقیقت وجوب نظریات و رویکردهای فراوانی وجود دارد.
معاون قوه قضاییه گفت: کانت نیز در مسئله الزامات اخلاقی قائل به ملکوت اخلاق بوده که مربوط به اعتبارات اخلاقی است، عدهای نیز درزمینهٔ الزامات اخلاقی به اعتبار محض قائل هستند که اشعریها از مصادیق اصلی این گروه هستند.
صادقی به اشاره به الزامات اخلاق اضافه کرد: در حوزه اخلاق میتوان واقعیت بین الاذهانی را بهعنوان یک امر قابلاعتنا موردتوجه قرارداد.
رئیس انجمن فلسفه و حکمت ایران نیز در این جلسه، تأکید کرد: برگزاری کلاسهای فلسفه دین و کلام اسلامی ازجمله مهمترین محورهای علمی استاد لگنهاوزن در مدت 4 سال نخست سفر به ایران بوده است.
غلامرضا اعوانی گفت: آشنا کردن دانشجویان با فلاسفه روز دنیا مانند مباحث مربوط به فلسفه آنگلوساکسونها، آشنا کردن دانشجویان با مباحث روز و تحلیل و خواندن صریح متون فلسفی از مهمترین فعالیتهای پروفسور لگنهاوزن در مراکز علمی و حوزوی کشور بوده است..
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 76781