رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: نماز و انتظار دو مقولهای است که اگر با تولید فیلمهای کوتاه به ابعاد آنها توجه شود مانع بسیاری از انحرافات در جامعه میشود.
آیت الله فاضل لنکرانی: پرداختن هنرمندانه به نماز و انتظار مانع انحراف در جامعه میشود
خبرگزاری مهر , 31 فروردين 1398 ساعت 20:01
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: نماز و انتظار دو مقولهای است که اگر با تولید فیلمهای کوتاه به ابعاد آنها توجه شود مانع بسیاری از انحرافات در جامعه میشود.
به گزارش قم نیوز آیت الله جواد فاضل لنکرانی ظهر شنبه در دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم و جمعی از اعضای دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی نماز و نیایش به روایت دوربین، که در دفتر این استاد حوزه علمیه قم برگزار شد، ضمن تبریک میلاد پربرکت منجی عالم بشریت اظهار کرد: باید فرهنگ انتظار در جامعه ما بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد تا بتوانیم به جمع منتظران واقعی آن حضرت بپیوندیم.
وی برگزاری جشنواره ملی نماز و نیایش به روایت دوربین را از افتخارات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم دانست و گفت: پرداختن به موضوع نماز، مسئلهای حیاتی برای کل کشور محسوب میشود و امروز اگر از ظرفیت هنر برای ترویج مباحث دینی استفاده نکنیم جامعه ما دچار آسیب جدی میشود.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) بیان کرد: بسیاری از ارزشهای دینی را غیر از هنر نمیشود در قالب دیگری در جامعه تبیین کرد، به طور مثال در ارتباط با شهادت و واقعه کربلا گاهی مصائب نقل میشود و تأثیراتی را در جامعه دارد اما زمانی که همین واقعه به نمایش در میآید میتوانیم تأثیر خاص آن را در جامعه مشاهده کنیم.
نماز یک مسئله حیاتی برای استحکام دین است
وی با بیان اینکه نماز یک مسئله حیاتی برای استحکام دین محسوب میشود، تصریح کرد: اگر جوانان ما با مقوله دینی نماز و ابعاد معنوی آن در جامعه و تأثیر آن در زندگیشان آشنا باشند، ما آسوده خاطر هستیم.
آیت الله فضل لنکرانی با تأکید بر اینکه اگر نمازمان را درست بخوانیم و به ابعاد آن توجه داشته باشیم، تهذیب نفس پیدا میکنیم، گفت: اگر در جامعه امروزی نسل جوان را با نماز نزدیکتر کنیم جلوی بسیاری انحرافات و آسیبها گرفته میشود.
وی با تقدیر از برگزار کنندگان جشنواره ملی نماز و نیایش به روایت دوربین، گفت: امیدواریم سایر استانها نیز از این برنامه که در قم اجرایی میشود الگو بگیرند و با همت بیشتری در سایر نقاط کشور نیز انجام شود.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) ادامه داد: هنگامی که هنرمندان به سمت و سوی فیلم سازی در نماز میروند تحول شگرفی در جامعه هنری نیز ایجاد میشود.
تأکید بر استفاده از مراکز پژوهشی برای تولید فیلم دینی
وی با انتقاد از برخی فیلمهایی که در راستای مباحث دینی ساخته میشود، گفت: سوژههای بسیار محدود در این راستا به فیلم تبدیل میشود و گاهی هم این فیلمها ارزش چندانی هم ندارند.
آیت الله فاضل لنکرانی اضافه کرد: باید برای انتظار نیز در قم فیلمهایی تولید شود و با توجه به مراکز پژوهشی فعالی که در قم وجود دارد، ظرفیت خوبی در این زمینه دارد که باید از آن بهره برد.
وی، موضوعاتی مانند انتظار و نماز را از جمله سوژههایی ذکر کرد که تنها تولید کتاب و منبر کفایت نمیکند و در این راستا باید به سمت تولید فیلم رفت تا بتوانیم تأثیرات مطلوب آن را در جامعه مشاهد کنیم.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) ادامه داد: تأثیر لقمه حلال و پاکدامنی باید در قالب فیلم به نمایش گذاشته شود تا شاهد تأثیرات مطلوب آن در سطح جامعه باشیم.
وی با تأکید بر اینکه جشنواره فیلمهای دینی باید در قم برگزار شود، عنوان کرد: جشنوارهای با عنوان فیلم کوتاه انتظار باید در قم برگزار شود و به ابعاد مختلف انتظار پرداخته شود.
آیت الله فاضل لنکرانی خاطرنشان کرد: نماز فقط یک کلمه نیست بلکه یک منشور است که پرداختن به ابعاد گوناگون آن سوژههای بسیاری را پیش روی هنرمندان قرار میدهد.
انتهای پیام / 137
کد مطلب: 76830