معاون آموزش دانشگاه قم گفت: از مهمترین اهداف معاونت آموزشی دانشگاه که برای آن اقدامات زیادی انجام شده این است که دروس عملی و کاربردی را جایگزین دروس تئوری آنها کرده و با این روش برای تحقق اهداف اشتغالزایی فارغ التحصیلان دانشگاهی گام مؤثری برداریم.
جایگزینی دروس کاربردی به جای دروس تئوری از جمله اهداف دانشگاه قم است
خبرگزاری تسنیم , 12 ارديبهشت 1398 ساعت 17:51
معاون آموزش دانشگاه قم گفت: از مهمترین اهداف معاونت آموزشی دانشگاه که برای آن اقدامات زیادی انجام شده این است که دروس عملی و کاربردی را جایگزین دروس تئوری آنها کرده و با این روش برای تحقق اهداف اشتغالزایی فارغ التحصیلان دانشگاهی گام مؤثری برداریم.
به گزارش قم نیوز جشنواره استانی ایدههای برتر کار آفرینی و کسب و کار با حضور یونس عالی پور معاون استاندار در امور زائرین، تعدادی از کارآفرینان برتر استان، مسئولین دانشگاه و با حضور گسترده دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر قاسمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه قم ضمن تشکر از زحمات همکارانی که برای برگزاری این جشنواره تلاش کردند، بیان کرد: یکی از مهمترین اهداف معاونت آموزشی دانشگاه که برای آن اقدامات زیادی انجام شده این است که دروس عملی و کاربردی را جایگزین دروس تئوری آنها کرده و با این روش برای تحقق اهداف اشتغالزایی فارغ التحصیلان دانشگاهی گام مؤثری برداریم.
دکتر ملکی مدیر برنامه ریزی آموزشی دانشگاه و دبیر جشنواره نیز با اشاره به استقبال بسیار خوب دانشجویان عنوان کرد: طی اهدافی که در جلسات متعدد با کارشناسان مشخص شده بود جلسات و کارگاههای آموزشی هدفمندی از سال گذشته در راستای آموزش دانشجویان برگزار شد که در موضوعات مختلفی همچون ایده پردازی و ایده پروری، خلاقیت، ثروت سازی با ایدههای کوچک و غیره انجام شد که با بازخورد بسیار مناسبی از دانشجویان مواجه شدیم.
وی افزود: در همین راستا برای برگزاری نخستین جشنواره ایدههای کارآفرینی کسب و کار اقدامات لازم انجام شد که با استقبال خوب دانشجویان از سطح استان روبرو شدیم که به همین جهت مجبور به تمدید زمان ارائه ایدهها شدیم که پس از اتمام زمان مقرر و جلسات داوری نهایتاً 5 نفر به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند.
عالی پور معاون استاندار نیز با استقبال از برگزاری چنین جشنوارههایی بیان کرد: هدف نهایی تحصیلات دانشگاهی، ایجاد جامعه ای کارآفرین و مولد است که به جای مصرف گرایی از پتانسیلهای درونی خود استفاده کرده و با برنامه ریزیهای هدفمند زمینه را برای اشتغال، تولید و صادرات فراهم کند.
معاون هماهنگی استاندار در امور زائرین افزود: همه باید دست به دست هم بدهیم تا برای رفع موانع موجود در زمینه کسب و کار و کارآفرینی اقدامات لازم را انجام دهیم و با همفکری دانشگاهیان و با انجام تحقیقات لازم زمینه را برای فعالیت اقتصادی فارغ التحصیلان مساعد کنیم.
دکتر صفاری نیا مدیرعامل اسبق بانک ملت استان قم و مشاور سرمایه گذاری با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره گفت: خلاقیت گزینه ای جدانشدنی از موفقیت است و یکی از رموز موفقیت داشتن ایدههای خلاقانه است که با پیگیری و تلاش به موفقیت منجر میشود و اگر برای ایدههای جدید خود تلاشی صورت ندهید این ایدهها همیشه در حد ایده باقی میمانند و یا افراد دیگر با پشتکار خود به آن دست مییابند.
از دیگر قسمتهای جذاب برنامه سخنرانی کارآفرینان برتر استان بود که هر کدام در زمینههای مختلف فعایت میکردند و هر کدام با پشتکار و تلاش و توکل بر خداوند بزرگ موانع را پشت سر گذاشته بودند و اکنون به عنوان یک کارآفرین نمونه برای دانشجویان از تجربیات خود گفتند و ناامید نشدن را رمز پیروزی پس از شکست مطرح کردند.
در انتهای مراسم نیز از نفرات برتر جشنواره استانی ایدههای برتر کار آفرینی و کسب و کار تجلیل به عمل آمد.
فاطمه سادات پوربخش
فاطمه سادات لسانی
فائزه بیگدلی
محمد حسین مرادی
محمد جواد سلیمانی
برندگان مسابقۀ حضوری
محمد سفیدی
صدیقه زادمیرزایی
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 77263