رئیس انجمن صنفی مجتمعهای بینراهی استان قم با اشاره به ضرورت افزایش تعامل اداره کل میراث فرهنگی قم برای پیشرفت در حوزه گردشگری گفت: برای توسعه گردشگری هزینهها از بخش خصوصی و بیتالمال میشود ولی متأسفانه دستاوردی ندارد.
حال گردشگری قم خوب نیست
خبرگزاری فارس , 25 ارديبهشت 1398 ساعت 17:11
رئیس انجمن صنفی مجتمعهای بینراهی استان قم با اشاره به ضرورت افزایش تعامل اداره کل میراث فرهنگی قم برای پیشرفت در حوزه گردشگری گفت: برای توسعه گردشگری هزینهها از بخش خصوصی و بیتالمال میشود ولی متأسفانه دستاوردی ندارد.
به گزارش قم نیوز سید جواد جلالی نژاد ظهر امروز در میزگرد تخصصی «آسیبشناسی عدم توسعه گردشگری استان» که در دفتر خبرگزاری تسنیم قم برگزار شد اظهار کرد: در قم ظرفیتهای بسیار خوبی برای رونق گردشگری وجود دارد ولی متأسفانه برنامهای برای بهکارگیری این ظرفیتها نیست.
وی با بیان اینکه گردشگری مذهبی، محور توسعه استان است ولی نباید در حد شعار باقی بماند، افزود: مدیران استان وظیفه دارند نسبت به موضوع گردشگری توجه ویژهای داشته باشند.
رئیس انجمن صنفی مجتمعهای بینراهی استان قم اضافه کرد:هنگامیکه گفته میشود گردشگری مذهبی تصور میشود که تنها زیارت موردتوجه است، ولی گردشگری زیارتی یکی از شاخههای گردشگری مذهبی است.
جلالی نژاد با تأکید بر اینکه باید ظرفیتهای فرهنگی را با محور گردشگری مذهبی توسعه داد، ادامه داد: متأسفانه در این زمینه برنامه مناسبی وجود ندارد، مسافران هنوز قم را به عنوان اینکه شهر گردشگری بوده موردتوجه قرار نمیدهند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه قم موقعیت جغرافیایی خوبی داشته و مسافران زیادی به این شهر میآیند و میتوان با برنامهریزی مناسب از این فرصت بهره بهتری بود ولی متأسفانه با توجه به حضور کوتاهمدت مسافران و گردشگران در قم درآمد خوبی به دست نمیآید و هزینه آن بیشتر است.
رئیس انجمن صنفی مجتمعهای بینراهی استان قم عنوان کرد: برای رونق گردشگری باید همه بخشها پای کار آمده و همه کمک کنند تا گردشگری به عنوان اقتصاد استان پویا شده و رونق بهتری پیدا کند.
جلالینژاد با اشاره به مدیریت قبلی سازمان گردشگری استان تصریح کرد: مدیریت گذشته گردشگری و صنایعدستی استان قم 5 سال فعالیت داشت و با توجه به انتقادهایی که وجود داشت، توانست تعامل خوبی با فعالان گردشگری قم داشته باشد.
وی با بیان اینکه برخی مدیران سلیقهای کار کرده و توجهی به بخش خصوصی ندارند، ابراز کرد: این هزینهها از بخش خصوصی و بیتالمال است و متأسفانه دستاوردی ندارد، برای اینکه به پیشرفت برسیم اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری باید همه دستگاهها را به خدمت گرفته تا در زمینه گردشگری به موفقیت برسیم.
رئیس انجمن صنفی مجتمعهای بینراهی استان قم ادامه داد: میراث فرهنگی در زمینه مدیریت عملکرد مطلوبی ندارد و دوران خوبی را سپری نمیکند، از مسؤولان میخواهیم نسبت به رفع مشکلات گردشگری قم نگاه ویژهای داشته باشند.
جلالی نژاد تصریح کرد: گردشگری فرابخشی است و مدیریت میراث باید با دستگاههای اجرایی تعامل داشته باشد و این موضوع سبب رفع مشکلات میشود و عدم تعامل ما را از رسیدن به نتایج و اهداف دور میکند.
وی با تأکید بر اینکه فعالیت در زمینه گردشگری نیاز به برنامهریزی مناسب دارد، گفت: متأسفانه با توجه به خطا و اشتباهاتی که وجود دارد به پیشرفت نرسیدیم و برای موفقیت نیازمند تعامل مدیر میراث فرهنگی با دیگر دستگاههای استان هستیم.
رئیس انجمن صنفی مجتمعهای بینراهی استان قم، با بیان اینکه برای اینکه گردشگری محور توسعه باشد باید زمینه ورود سرمایهگذاران ایجاد شود، اظهار کرد: میراث فرهنگی باید با دستگاههای اجرایی دیگر تعامل داشته باشند و از ظرفیت آنها استفاده کند.
جلالی نژاد تصریح کرد: استان قم 120 واحد مجتمع گردشگری و بینراهی دارد که از نظر کیفیت در کشور سرآمد هستند، در گذشته گفته میشد که کسی بین راه غذا نخورد ولی خوشبختانه این موضوع در قم تغییر کرده و مردم به مجتمعهای بینراهی رفته و گردشگری غذا رونق پیداکرده است.
وی خاطرنشان کرد: در آئیننامه قانونی وجود دارد که سالی یک بار نرخ مصوب میشود ولی با توجه به تورم شدید به مشکل برخوردیم در حالی که از نظر کیفیت مواد غذایی مجتمعهای گردشگری ارتقای بسیار خوبی را شاهد هستیم.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 77724