مدیرکل دفتر تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آبفای کشور بر لزوم توجه به طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی در صنعت آب و فاضلاب کشور تأکید و از آبفای قم به عنوان الگو در این زمینه یاد کرد.
لزوم توجه به طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی در صنعت آب و فاضلاب کشور
خبرگزاری فارس , 4 خرداد 1398 ساعت 15:30
مدیرکل دفتر تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آبفای کشور بر لزوم توجه به طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی در صنعت آب و فاضلاب کشور تأکید و از آبفای قم به عنوان الگو در این زمینه یاد کرد.
به گزارش قم نیوز احمد سیاحی پس از بازدید از برخی از پروژههای آبفای قم در نشستی با حضور مدیرعامل و معاونین و مدیران شرکت آب و فاضلاب استان قم بر لزوم توجه به طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی در صنعت آبفای کشور تأکید کرد و گفت: اعتقاد مدیریت شرکت به تحقیقات و نوآوری، وجود نیروهای تخصص، توانمند و خوشفکر و توجه به مسائل بنیادی، میتواند شرکت آب و فاضلاب قم را به الگویی برای سایر استانهای کشور تبدیل کند.
وی بومیسازی دانش ساخت اسکروپمپ فاضلابی در داخل کشور، تولید انرژی الکتریکی از فشار آب در خطوط انتقال و احداث نیروگاههای خورشیدی را از جمله اقدامات اساسی و برجسته آبفای قم در سطح کشور برشمرد و اظهار کرد: این پروژهها بسیار ارزشمند و دارای توجیه اقتصادی است که میتواند منشأ تحول در صنعت نیز به شمار رود.
مدیرکل دفتر تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آبفای کشور با بیان اینکه سالهای زیادی است که بحث تولید انرژی الکتریکی از خطوط انتقال مطرح است، خاطرنشان کرد: هزاران کیلومتر خطوط انتقال آب در سراسر کشور وجود دارد که میتوان از آن در تولید انرژی برق استفاده کرد در حالی که توجه جدی به این موضوع نشده است اما آبفای قم این موضوع را از ایده به عمل درآورده است.
وی به برخی دیگری از طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی شرکت آب و فاضلاب قم اشاره کرد و گفت: تحول بسیار خوبی در زمینه پژوهش و تحقیقات در آبفای قم شکل گرفته که نشان از اعتقاد تیم مدیریتی شرکت به این موضوعات است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم نیز در این نشست به طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی آبفای قم اشاره کرد و پروژه بومیسازی طراحی و ساخت اسکروپمپ فاضلابی را از جمله این پروژهها برشمرد و افزود: این پروژه ضمن جلوگیری از خروج میلیونها دلار ارز از کشور، کاهش هزینههای بهرهبرداری و نگهداری و سهولت دسترسی به قطعات یدکی را به دنبال دارد.
وی با اشاره به طرح حمایت آبفای قم از تولید داخلی مواد منعقد کننده پلی کلراید آلومینیوم گفت: این مواد در زلال سازی و تصفیه آب و فاضلاب و همچنین در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی کاربرد دارد و با کیفیت بسیار بالاتر از محصولات وارداتی توسط کارشناسان این شرکت ثبت اختراع شده است.
علی جان صادق پور احداث نخستین نیروگاه آبی کشور بر روی خط انتقال آب با سرمایهگذاری بخش خصوصی، احداث پروژههای نیروگاه خورشیدی، ابداع و ساخت سامانه اندازهگیری فشار کل، بررسی و تخمین مصرف سالیانه آب در کولرهای آبی و پروژه حذف جلبک در فرآیند تصفیه آب قم با استفاده از روشهای زیستی را از دیگر پروژههای تحقیقاتی و پژوهشی آبفای قم برشمرد.
وی امضای تفاهمنامه همکاری علمی، صنعتی و پژوهشی با دانشگاهها، حمایت از چاپ سه جلد کتاب، چاپ مقالات علمی در مجلات معتبر، حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی را از دیگر فعالیتهای پژوهشی شرکت آب و فاضلاب قم عنوان کرد و یادآور شد: ما معتقدیم با استفاده از ایدههای نو میتوان ضمن صرفهجویی در هزینهها، خدمات مطلوبتری به مشترکین ارائه کرد.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 78080