مدیرکل بیمه سلامت قم گفت:در قم از مجموع ۲۵ هزار نفری که تحت پوشش بیمه درمان کمیته امداد بودند،۲۰هزار تَن تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند .
بیمه شده های کمیته امداد امام خمینی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند
سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 13 خرداد 1398 ساعت 13:30
مدیرکل بیمه سلامت قم گفت:در قم از مجموع ۲۵ هزار نفری که تحت پوشش بیمه درمان کمیته امداد بودند،۲۰هزار تَن تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند .
به گزارش قم نیوز محمدرضا فخاریان قمی مدیرکل بیمه سلامت قم گفت: سازمان بیمه سلامت ایران در قالب پنج صندوق کارمندی، سایر اقشار، بیمه سلامت همگانی،بیمه ایرانیان و روستاییان، متقاضیان را تحت پوشش قرار داده است.
وی اضافه کرد: از تعداد بیمه شدههای قم، ۶۲ هزار و ۲۶۸ تَن کارمند، ۶۸ هزار و ۵۴۴ تَن عضو صندوق سایر اقشار، ۳۴ هزار و ۵۵۷ تَن عضو صندوق ایرانیان، ۱۴۴ هزار و ۸۵۰ تَن عضو صندوق بیمه سلامت همگانی، ۵۲ هزار و ۵۲۲ تَن عضو صندوق روستایی و چهار هزار و ۵۱۰ تَن عضو صندوق اتباع خارجی میباشند.
فخاریان با بیان اینکه از ابتدای امسال بیمه شدههای کمیته امداد امام خمینی (ره) زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند، افزود: در استان قم از مجموع ۲۵ هزار نفری که تحت پوشش بیمه درمان کمیته امداد بودند، تاکنون ۲۰ هزار تَن تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند و این اقدام برای پنج هزار تَن باقی مانده نیز به مرور انجام میشود.
وی ادامه داد: سال گذشته یک هزار و ۹۷۰ میلیارد ریال صرف هزینههای دارویی و درمانی افراد زیر پوشش بیمه سلامت در استان قم شد که با صرفه جویی و مدیریت هزینهها نسبت به سال ۹۶، ۱۰ درصد کاهش داشته است.
به گفته وی، یک هزار و ۲۹۴ بیمار خاص در استان قم زیر پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد ۶۴ تَن مبتلا به هموفیلی، ۱۰۱ تَن تالاسمی، ۲۹۰ تَن دیالیزی، ۱۷۶ تَن پیوند کلیه و ۴۹۸ تَن نیز مبتلا بیماری ام اس هستند.
وی یادآورشد: داروهای مربوط به بیماری بیماران خاص بسته به نوع دارو با فرانشیز ۱۰ درصد و یا رایگان ارائه میشود.
وی تصریح کرد: حدود ۶۶۰ مرکز درمانی از جمله ۱۰ بیمارستان، ۱۳ درمانگاه خیریه، ۱۰ درمانگاه تخصصی، ۱۶ درمانگاه خصوصی، ۱۴۲ داروخانه، ۱۳۳ پزشک متخصص و ۲۴ پزشک فوق متخصص در استان قم طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند.
مدیرکل بیمه سلامت قم اضافه کرد: برای حمایت از تولید داخل، فقط در صورتی که داروی مشابه ایرانی موجود نباشد، داروی خارجی تحت تعهد بیمه سلامت قرار میگیرد.
وی افزود: پنج دفتر شهری پیشخوان، ۲ دفتر روستایی پیشخوان، ۲ دفتر نمایندگی و یک باجه مخصوص مرکز خدمات حوزه علمیه طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند.
فخاریان به فعالیتها و خدمات جدید سازمان بیمه سلامت در راستای تحقق دولت الکترونیک اشاره و بیان کرد: نسخه نویسی الکترونیک، پذیرش و رسیدگی الکترونیک اسناد بستری، راه اندازی سامانه ۱۶۶۶ مرکز پاسخگویی به سوالات و شکایات بیمه شدهها، سامانه تاییدات دارو و خدمات الکترونیک و سامانه استحاق سنجی بیمه شدهها در خدمات بستری از جمله خدمات نوین بیمه سلامت میباشد.
به گفته وی، در طرح نسخه نویسی الکترونیک نیز بیمار میتواند بدون دفترچه بیمه به مطبها و مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه سلامت مراجعه نماید که این طرح باعث تسهیل در امور بیماران و صرفه جویی در هزینهها شده است.
وی افزود: با راه اندازی سامانه استحقاق سنجی، پزشک برای صدور دستور بستری بیمار نیازی به دفترچه بیمار ندارد و این کار از طریق کد ملی و سامانههای داخلی انجام میشود.
فخاریان با اشاره به مشکلاتی که به دلیل عدم اطلاع بیمه شدهها به وجود میآید، گفت: بیمه شدهها آگاه باشند در صورت ازدواج فرزندان دختر در اسرع وقت با مراجعه به اداره کل بیمه، دفترچه بیمه دخترشان را تحویل دهند.
وی افزود: فرزندان پسر دانشجو نیز به محض اتمام تحصیل از پوشش بیمه والدین خارج میشوند و در صورتی که والدین این موارد را اطلاع ندهند، بر اساس قانون مشمول پرداخت هزینه خواهند شد.
وی تاکید کرد: همچنین اگر بیمه شده تمایل به ادامه استفاده از خدمات بیمه داشته باشد، با پرداخت حق بیمه تبعه سه بیمه فرزندان تداوم خواهد یافت.
مدیرکل بیمه سلامت قم خاطرنشان کرد: کارمندانی که به هر علتی دچار قطع همکاری با سازمان مربوطه میشوند نیز باید با مراجعه به سازمان بیمه، دفترچه بیمه را تحویل دهند.
وی از بیمه شدهها خواست: دفترچه بیمه را در اختیار شخص دیگری قرار ندهند، زیرا این کار تخلف است و در صورت مشاهده به مراجع قضائی معرفی میشوند.
وی افزود: بیمه شدهها برای اطلاع از آدرس دفاتر صدور و چاپ دفترچه، تعهدات، تعرفهها، داروها و تجهیزات پزشکی مورد تعهد، قوانین و مقررات و خبرهای روز بیمه به پورتال این اداره کل به آدرس qm.ihio.gov.ir مراجعه نمایند.
انتهای پیام/ 113
کد مطلب: 78381