مدیر جامعه الزهرا(س) گفت: ۵۰ هزار طلبه تاکنون از جامعه الزهرا(س) فارغالتحصیل شده که بیش از ۷ هزار نفر از آنها را طلاب کشورهای خارجی تشکیل داده است.
50 هزار طلبه خواهر از جامعه الزهرا(س) فارغالتحصیل شدند
خبرگزاری تسنیم , 22 خرداد 1398 ساعت 21:01
مدیر جامعه الزهرا(س) گفت: ۵۰ هزار طلبه تاکنون از جامعه الزهرا(س) فارغالتحصیل شده که بیش از ۷ هزار نفر از آنها را طلاب کشورهای خارجی تشکیل داده است.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام سید محمود مدنی ظهر امروز آیین عقد تفاهمنامه مشترک بین ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با جامعه الزهرا(س) که در سالن جلسات این مرکز علمیه برگزار شد، اظهار داشت: اعتیاد یکی از آسیبهای اصلی جامعه امروز است.
وی افزود: اساس انقلاب اسلامی از ابتدا بر مبنای فعالیتهای فرهنگی انجامشده بنابراین در مبارزه با آسیبهای اجتماعی و بهویژه مواد مخدر باید برنامهریزیهای دقیقی توسط نهادهای فرهنگی صورت بگیرد.
مدیر جامعه الزهرا(س) ادامه داد: حوزه علمیه خواهران در امر فرهنگسازی و مبارزه با آسیبهای ناشی از مواد مخدر آماده همکاری با مراکز متولی بوده و ظرفیت بسیار بزرگی نیز در این زمینه دارد.
مدنی با اشاره به معضلات اعتیاد تصریح کرد: پیشگیری و مبارزه با اعتیاد به یکی از اصلیترین معضلات امروز دنیا تبدیلشده و دامنگیر بسیاری از دولتها است، فرهنگسازی و اطلاع بخشی عمومی مهمترین پیشزمینه مبارزه با مواد مخدر است.
وی اظهار داشت: تربیت کادر متخصص برای مقابله و پیشگیری از اعتیاد در سطح خانوادهها با انعقاد چنین تفاهمنامههای مشترکی میتواند در سطح حوزه علمیه خواهران عملیاتی شود، خواهران طلبه باید درک درستی از مسئله اعتیاد و آسیبهای ناشی از آن داشته باشند.
مدیر جامعه الزهرا(س) عنوان کرد: در معرض بودن کشور ایران در فاصله نزدیکبین مراکز تولید و مصرف مواد مخدر از چالشهای اصلی کشور در زمینه اعتیاد و مواد مخدر است.
وی با اشاره بهضرورت مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: هرگونه استفاده و مصرف مواد مخدر ازنظر شرعی حرام بوده و باید نسبت به مبارزه با آنها برنامهریزی دقیقی صورت بگیرد.
مدنی گفت: 50 هزار طلبه تاکنون از جامعه الزهرا(س) فارغالتحصیل شده که بیش از 7 هزار نفر از آنها را طلاب کشورهای خارجی تشکیل داده است.
مدیر جامعه الزهرا(س) خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جاری 18 هزار طلبه در سطوح کارشناسی تا دکتری و 2 هزار دانشآموز نیز در سطح مقدماتی مشغول تحصیل در جامعه الزهرا(س) هستند.
دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر قم نیز تأکید کرد: قم باید به الگوی در زمینه مبارزه و کاهش مواد مخدر در سطح کشور تبدیل شود.
ابوالفضل شریفی خاطرنشان کرد: حوزه علمیه خواهران با ظرفیت تبلیغی خود بستر بسیار مناسبی برای تأثیرگذاری و فرهنگسازی در امر مواد مخدر به وجود آورده و باید از ظرفیتهای موجود به نحو شایستهای استفاده شود.
وی تصریح کرد: آمار افراد مبتلابه مواد مخدر در مقایسه با افراد پاک جامعه بسیار ناچیز بوده که این مسئله اهمیت پیشگیری و مبارزه را دوچندان میکند.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 78674