به گزارش قم نیوز سیدرضا اکرمی ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به فعالیت 170 داروخانه در استان قم بیان کرد: در حال حاضر 25 داروخانه به صورت شبانه روزی فعالیت کرده، 10 داروخانه بیمارستانی فعال بوده و 135 داروخانه نیز به صورت روزانه فعال هستند.
وی با اشاره به مشکلات داروخانهها با شرکتهای بیمه بیان کرد: در سال 98 بیمههای پایه همکاری خوبی با داروخانهها داشته اند و روند پرداختها بهتر شده است.
عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان استان قم با اشاره به اینکه در حال حاضر بیمههای تکمیلی در روند پرداخت به داروخانهها تاخیر طولانی مدت دارند گفت: این میزان تاخیر در پرداخت بیمههای مکمل داروخانهها را با مشکلات عدیده روبه رو می کند.
وی با اشاره به اینکه بیمه خدمات دهنده به خانواده شهدا و جانبازان یک سال است که بدهی خود به داروخانهها را پرداخت نکرده است، یادآور شد: پس از پیگیریهای مختلف قولهایی داده شده است تا پایان تیر ماه بخشی از مطالبات داروخانهها پرداخت شود.
اکرمی با بیان اینکه تاخیر در پرداخت از سوی شرکتهای بیمه داروخانهها را با مشکل تامین نقدینگی مواجه می کند خاطرنشان کرد: در حال حاضر میزان رقم قابل پرداخت به داروخانهها در بیمه سلامت ماهانه 4 میلیارد تومان، بیمه تامین اجتماعی ماهانه 8 میلیارد تومان و بیمه تکمیلی ویژه خانواده شهدا و جانبازان نیز ماهانه 4 میلیارد تومان باید باشد تا تعهدات پوشش داده شود.
وی اضافه کرد: بیمه سلامت سه ماه آخر سال 97 را پرداخت نکرده ولی تعهدات ماههای فروردین و اردیبهشت را پرداخت کرده است؛ بیمه تامین اجتماعی نیز در خصوص دو ماه پایان سال 97 و سال 98 به داروخانهها بدهکار است.
وضعیت پرداخت شرکتهای بیمه به داروخانهها باید اصلاح شود
حسین صادقی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه باید مطالبات داروخانهها از سوی شرکتهای بیمه ظرف مدت دو ماه پرداخت شود، تصریح کرد: در خصوص تاخیر در پرداخت از سوی بیمهها تاخیر تادیه در قانون لحاظ شده است است که تاکنون این امر محقق نشده است.
رئیس انجمن داروسازان استان قم افزود: البته ما به دنبال دریافت این جریمه نیستیم ولی تلاش می کنیم تا وضعیت موجود اصلاح شده و در زمینه توزیع دارو مشکلی نداشته باشیم.
کاهش مشکلات در تامین داروی بیماران خاص
عباس فتحی عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان استان قم نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مشکلات در خصوص تامین داروهای مورد نیاز بیماران خاص بسیار کاهش یافته است، گفت: در این خصوص به دستور وزیر بهداشت قرارگاهی در وزارت بهداشت تشکیل شده است.
وی بیان کرد: در پی تشکیل این قرارگاه استانها نیز موظف به تشکیل قرارگاههایی هستند تا در زمینه حل مشکلات دارویی به صورت جهادی کار صورت گیرد.
انتهای پیام / 137