رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: تحقق رونق تولید در واحدهای صنعتی نیازمند کاهش هزینهها در بخشهای مختلف است تا محصول نهایی باقیمت کمتری به بازار عرضه شود.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت قم:
تحقق رونق تولید نیازمند کاهش هزینهها در واحدهای صنعتی است
خبرگزاری ايرنا , 6 مرداد 1398 ساعت 12:30
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: تحقق رونق تولید در واحدهای صنعتی نیازمند کاهش هزینهها در بخشهای مختلف است تا محصول نهایی باقیمت کمتری به بازار عرضه شود.
به گزارش قم نیوز محمود سیجانی بیان کرد: اگر واحدهای صنعتی بتوانند همزمان با افزایش کیفیت، قیمت محصولات خود را با از بین بردن هزینههای اضافی کاهش دهند، قابلیت رقابتپذیری بیشتری در بازار خواهند داشت و این به معنای افزایش تقاضا و بالا رفتن سطح تولید برای پاسخ دادن به آن است.
وی بیان کرد: کاهش هزینههای تولید در بخش درون بنگاهی نیازمند اقداماتی همچون نوسازی ماشینآلات و تجهیزات و همچنین توانمند ساختن هرچه بیشتر نیروی انسانی فعال در واحد صنعتی است و در بخش برون بنگاهی نیازمند اصلاح موضوعهایی مثل کاهش سود تسهیلات بانکی، رفع قوانین و دستورالعملهای نادرست و کاهش هزینههای تحمیلی از سوی نهادهای مختلف در جریان فعالیت واحدهای صنعتی است.
وی ادامه داد: در سال رونق تولید و شرایط خاص اقتصادی امروز، همه دستگاههای اجرایی و تصمیم گیران وظیفهدارند تا به کاهش هزینهها و افزایش سطح تولید ملی کمک کنند، چراکه در این صورت باوجود تحریم ظالمانه، چرخه فعالیت کارخانهها و اشتغال قابلتوجه جوانان در واحدهای صنعتی حفظ میشود.
سیجانی گفت: برای کمک به نوسازی تجهیزات موردنیاز واحدهای صنعتی، تسهیلات مناسبی به متقاضیان پرداخت میشود تا آنان نسبت به خریداری ماشینآلات جدید و کاهش هزینههای تولید خود از این طریق اقدام کنند.
وی بیان کرد: همچنین برای کاهش هزینههای برون بنگاهی واحدهای صنعتی نیاز است تا تعامل گستردهای با نهادهایی همچون تأمین اجتماعی، امور مالیاتی و بانکها برای همراهی بیشتر با صنعتگران صورت گیرد.
وی ادامه داد: کاهش هزینهها در واحدهای صنعتی علاوه برافزایش میزان تولید، موجب سرمایهگذاری بیشتر برای تقویت کیفیت محصولات میشود و نام تجاری محصولات ایرانی در بازارهای بینالمللی را برجسته میسازد.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت میکنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خور آباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
انتهای پیام/138
کد مطلب: 80473