جانشین ستاد امربهمعروف و نهی از منکر قم گفت: بهمنظور آشنایی هرچه بیشتر گردشگران باارزشهای دینی و حفظ حرمت حرم کریمه اهلبیت(ع) شورای تخصصی امربهمعروف و نهی از منکر در بخش گردشگری این استان ایجادشده است.
شورای تخصصی امربهمعروف در بخش گردشگری قم ایجاد شد
خبرگزاری ايرنا , 25 شهريور 1398 ساعت 13:30
جانشین ستاد امربهمعروف و نهی از منکر قم گفت: بهمنظور آشنایی هرچه بیشتر گردشگران باارزشهای دینی و حفظ حرمت حرم کریمه اهلبیت(ع) شورای تخصصی امربهمعروف و نهی از منکر در بخش گردشگری این استان ایجادشده است.
به گزارش قم نیوز سید محمدتقی حسینی بیان کرد: گردشگری یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی قم است که توسعه روزافزون آن در کنار منافع بسیار، آسیبهایی ازجمله در مباحث فرهنگی و اجتماعی درپی دارد، در همین راستا شورای تخصصی امربهمعروف و نهی از منکر در این بخش ایجادشده است تا با ارائه راهکارهای کارشناسی از ارزشهای دینی و فرهنگی این شهر مقدس تا حد امکان مراقبت کند.
وی افزود: بخشی از زائران و گردشگران واردشده به قم بهخصوص از سایر ملیتها، در ابتدای ورود خود اطلاع دقیقی از ارزشهای فرهنگی و اجتماعی این شهر ندارند و ممکن است در مسائلی همچون رعایت حجاب، اهتمام لازم را نداشته باشند، بنابراین لازم است فعالان بخش گردشگری در جریان همکاری با ستاد تخصصی امربهمعروف و نهی از منکر، شرایط آشنایی هرچه بیشتر زائران و گردشگران گرامی باارزشهای اسلامی و فضای مذهبی خاص شهر مقدس قم را فراهم آورند.
وی با اشاره به اینکه انجام فریضه امربهمعروف و نهی از منکر وظیفه همگانی است ادامه داد: شایسته نیست که گردشگران در مکانهای عمومی قم با ظاهر نامناسب و بیتوجه به حریم پوشش اسلامی تردد نمایند و به فضای فرهنگی این شهر مقدس آسیب وارد کنند، به همین خاطر لازم است که همه مردم در کنار شورای تخصصی امربهمعروف و نهی از منکر حاضر باشند و با زبان نرم و برخورد شایسته به گردشگرانی که نسبت به رعایت حرمت شهر قم اهتمام لازم را ندارند، تذکر دهند.
حسینی گفت: انجام تبلیغات محیطی به زبانهای مختلف، یکی از بهترین راهکارها برای آشنایی هرچه بیشتر گردشگران و زائران واردشده به قم با فضای فرهنگی و اجتماعی این شهر مقدس است و در همین رابطه اقدامات گستردهای با همکاری مجموعه هتلداران و فعالان بخش گردشگری استان پیرامون نصب بنر و چاپ بروشورهای راهنما در حال انجام میباشد.
وی بیان کرد: بهغیراز مسائل شرعی، رعایت قانون توسط گردشگران در همه کشورهای دنیا امری پذیرفتهشده است و بر همین اساس رعایت ارزشهای دینی همچون عفاف و حجاب که در نظام جمهوری اسلامی احکام قانونی دارد، برای گردشگران واردشده به قم امری ضروری است.
وی ادامه داد: امیدواریم با برنامهریزیهای انجامشده، طی سالهای اخیر، توسعه روزافزون گردشگری درقم با کمترین میزان آسیب فرهنگی همراه باشد و حتی گردشگران واردشده به این شهر با اعتقاداتی راسختر نسبت به ارزشهای دینی، قم را ترک کنند.
انتهای پیام/ 110
کد مطلب: 82098