شهردار قم با بیان اینکه بسیاری از ساختمانها پرتردد قم احتیاج به تعمیرات و استحکامسازی داشته و ایستاییهای آنها مجدد مورد بازبینی قرار گیرد، گفت: اگر این موضوع را رها کرده حادثهای مانند پلاسکو بار دیگر تکرار خواهد شد.
اخطار شهردار قم به اماکن پرخطر و ناایمن
خبرگزاری تسنیم , 10 مهر 1398 ساعت 19:24
شهردار قم با بیان اینکه بسیاری از ساختمانها پرتردد قم احتیاج به تعمیرات و استحکامسازی داشته و ایستاییهای آنها مجدد مورد بازبینی قرار گیرد، گفت: اگر این موضوع را رها کرده حادثهای مانند پلاسکو بار دیگر تکرار خواهد شد.
به گزارش قم نیوز سید مرتضی سقاییان نژاد در گفتوگو با خبرنگاران، با اشاره به اینکه آتشنشانان به دلیل اینکه افرادی جانبرکف و در خدمت مردم بوده باید روحیه ایثار، شجاعت و استقامت در آنها تقویت شود، اظهار داشت: دلیل نامگذاری روز آتشنشانی در جمهوری اسلامی، تقدیر از این ایثارگری و تحلیل موقعیتهای ایمنی است.
وی با تأکید بر اینکه در چند سال اخیر، نزدیک به 24 ایستگاه آتشنشانی در قم ایجاد شده و شهر قم استاندارد لازم را ازنظر آتشنشانی دارد افزود: همه اینها برای شهر قم و اماکنی که ما از آنها حمایت میکنیم، تجهیز میشود که در همین راستا افتتاح و بهرهبرداری از نردبان 40 متری میتواند بسیار کارآمد باشد.
شهردار قم تصریح کرد: در یکی از عملیاتی که اخیراً در شهر قم انجام شد، تعداد زیادی را توانستیم با نردبانهای مرتفع نجات دهیم و بهکارگیری این تجهیزات و روحیه ایثار و استقامت در کنار هم میتواند آتشنشانی بسیار قوی را برای ما فراهم کند که بتواند حفظ و حراست از جان و مال مردم را داشته باشد.
وی با اشاره به استخدام آتشنشانان جدید و تجهیزات آتشنشانی، گفت: قم در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد که امیدواریم مدیریت بحران کشور نیز ازنظر بحثهای ایمنی به کمک و حمایت از قم بیاید، چراکه واقعاً تأمین هزینههای سنگین آتشنشانی از عهده شهرداری بهتنهایی خارج است و مدیریت بحران کشور باید در این زمینه کمک کند.
سقائیان نژاد خاطرنشان کرد: همه توان انسانی و تجهیزات ایمنی شهر در اختیار مدیریت بحران است و نمیتوان یک شهر را از عوارضی که ما از دست مردم میگیریم به تنهایی اداره کرد، بهویژه اینکه تجهیزات آتشنشانی بسیار گران است و بهعنوان نمونه نردبان 40 متری را پنج سال پیش با 6 میلیارد تومان خریداری کردیم که امروز بهدست ما رسیده و امروز قیمت آن 18 میلیارد تومان است.
وی با تأکید بر اینکه این وسایل نه تنها برای شهر و شهرداری قم که برای شهرهای همجوار هم مورداستفاده ستاد مدیریت بحران کشور است، اظهار داشت: قاعدتاً باید دستگاههایی که کارشان در این زمینه بوده شهرداری قم را تقویت کنند تا بتوانیم تجهیزات ناقص را تکمیل کنیم و در اختیار مردم قرار دهیم.
شهردار قم همچنین با اشاره به ایمنی اماکن پرجمعیت در قم نیز توضیح داد: درزمینه ایمنی اماکن، توپ فقط در زمین شهرداری نیست و بخشی از اینها میراثی است که باید تدابیری برای بازار و بازار کهنه و دیگر اماکن ایجاد شود.
وی ادامه داد: ارگانهای مسئول باید جمع شوند تا امنیت این امکان تأمین شود، آتشنشانی هم در همه ابعاد آماده خدمت است اما باید پیشگیری کنیم و بسیاری از ساختمانها احتیاج داشته که تعمیرات و استحکام سازی شود و ایستاییهای آنها مجدد مورد بازبینی قرار گیرد.
سقائیان نژاد با تصریح بر اینکه اگر این موضوع را رها کرده حادثهای مانند پلاسکو بار دیگر تکرار و جان انسانها تحتالشعاع قرار خواهد گرفت، اضافه کرد: این کار میان بخشی است و اداره کل میراث فرهنگی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل راه و شهرسازی و شهرداری باید کنار هم قرار گیرند تا یک امنیت خاطری برای آثار تاریخی و ساختمانهایی که قدمتی از آنها میگذرد و از همه مهمتر امنیت مردم، فراهم شود.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 82496