رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت قم، تربیت نیروهای ماهر را ضروریتر از نیروهای دارای مدرک فاقد مهارت دانست و گفت: بخش زیادی از واحدهای صنعتی این استان از کمبود نیروی تکنسین ماهر رنج میبرند.
واحدهای صنعتی قم از کمبود نیروی ماهر رنج میبرند
خبرگزاری ايرنا , 1 آبان 1398 ساعت 13:00
رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت قم، تربیت نیروهای ماهر را ضروریتر از نیروهای دارای مدرک فاقد مهارت دانست و گفت: بخش زیادی از واحدهای صنعتی این استان از کمبود نیروی تکنسین ماهر رنج میبرند.
به گزارش قم نیوز محمود سیجانی با تاکید بر اینکه ارتقای بهرهوری کارخانهها نیازمند بهکارگیری از نیروهای دارای مهارت است، ادامه داد: صنعت نیازمند نیروی ماهر و متخصص است و تربیت دانشجویان دارای مدرک که از هر گونه مهارتی بیبهره هستند، نمیتوانند مشکل صنعت استان را برطرف کنند.
وی با تاکید بر لزوم توجه فنی و حرفهای برای آموزش مهارتهای متناسب با نیاز صنایع استان گفت: برخی کارخانهها که به صورت تخصصی کارکرده و تولیدات با سطح فناوری بالا تولید میکنند نیازمند نیروی ماهر متناسب با تولیدات خود هستند که در این زمینه ورود و نقشآفرینی فنی و حرفهای ضروری است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، ادامه داد: یکی از دلایل آمار بیکاری تحصیلکردگان دانشگاهها نداشتن مهارت آنها است و در شرایط اقتصادی کنونی، تربیت نیروی دیپلم دارای مهارت بسیار مهمتر از تربیت نیروهای لیسانس بدون مهارت است.
سیجانی، افزود: کمبود نیروهای دارای مهارت موجب شده تا برخی از واحدهای صنعتی استان برای برطرف کردن نیاز خود به نیروی ماهر، اقدام به امضای تفاهمنامه با فنی و حرفهای برای برگزاری دورههای آموزشی مشترک نمایند.
وی با بیان اینکه تحریم با وجود مشکلات فرصتهای زیادی نیز برای تولید کشور ایجاد کرده است، ادامه داد: باید از فرصت تحریم برای احیای تولید، رونق صادرات و نیز فعالسازی ظرفیتهای خالی و واحدهای تعطیلشده تولیدی استفاده کرد.
سیجانی با تاکید بر اینکه تحریم فضای بزرگ تولید را در کشور ایجاد کرده است، افزود: اصناف حلقه پس از تولید و واسطه مردم با کالاهای تولید داخل هستند که معرفی کالای تولید داخلی توسط اصناف به مردم در رونق اقتصادی کمک بسیاری میکند.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت میکنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خور آباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
انتهای پیام/ 110
کد مطلب: 82998