دبیر پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: پس از ثبتنام و شرکت دانشجویان و کارکنان و مدرسان در این جشنواره در مجموع ۱۰۳۱ نفر در این مسابقات شرکت کردند که تعداد دانشجویان ۸۴۹۸ نفر و اساتید نیز ۱۸۰۳ نفر است.
1031 نفر در پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی شرکت کردند
خبرگزاری تسنیم , 10 آبان 1398 ساعت 9:44
دبیر پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: پس از ثبتنام و شرکت دانشجویان و کارکنان و مدرسان در این جشنواره در مجموع ۱۰۳۱ نفر در این مسابقات شرکت کردند که تعداد دانشجویان ۸۴۹۸ نفر و اساتید نیز ۱۸۰۳ نفر است.
به گزارش قم نیوز محمدحسن نادری در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به ویژگیهای پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: تقویت خدمات و امکانات سامانه جامع جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی و توجه ویژه به تولید و خلق آثار هنری، پژوهشی و فناوری با تدوین موضوعات و مفاهیم اختصاصی از جمله ویژگیهای این دوره است.
وی افزود: مراسم اختتامیه جشنواره در روز دوشنبه 13 آبانماه ساعت 10 صبح و در شبستان کربلا مسجد مقدس جمکران برگزار میشود که 111 نفر در این دوره از مسابقات بهعنوان برگزیده انتخاب و تجلیل میشوند.
دبیر پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: دبیرخانه این جشنواره از بهمنماه 1397 کار خود را آغاز کرد که با ارسال فراخوان و ثبتنام از دانشجویان، مدرسان و کارکنان در شش بخش آوایی(شفاهی)، کتبی، پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری و در 34 رشته به فعالیت خود ادامه میدهد.
نادری تصریح کرد: مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی با پیام آیتالله سبحانی مرجع تقلید شیعیان و سخنرانی آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور و رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور برگزار میشود.
وی ادامه داد: پس از ثبتنام و شرکت دانشجویان و کارکنان و مدرسان در این جشنواره درمجموع 1031 نفر در این مسابقات شرکت کردند که تعداد دانشجویان 8498 نفر و اساتید نیز 1803 نفر است.
دبیر پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد: در بخش شفاهی 837 نفر، در بخش کتبی 7898 نفر، در بخش هنری 685 نفر، در بخش ادبی، 264 نفر، در بخش پژوهشی 428 نفر و در بخش فناوری نیز 189 نفر شرکت کردند.
نادری با بیان اینکه بخش کتبی در دو سطح دانشجویان و مدرسان و کارکنان برگزار شد و 18 کتاب در این دو بخش بهعنوان منبع مطالعاتی و مسابقات اعلام شد،تصریح کرد:برگزاری متمرکز داوری آثار و تکمرحلهای شدن داوری بخش شفاهی در رشتههای ترتیل، تحقیق، حفظ 2، 5، 10، 20 و 30 جزء، دعاخوانی، مناجاتخوانی، تواشیح و اذان، باهدف یکسانسازی سطوح داوری از دیگر ویژگیهای خاص این دوره بوده است.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری برنامه مهارتافزایی ویژه برگزیدگان، غبارروبی حرم مطهر حضرت معصومه(س) و ویژهبرنامههای علمی و معنوی از دیگر برنامههایی است که در حاشیه اختتامیه پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در قم انجام میشود.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 83218