رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت:از شهریور ماه سال جاری، ۱۶۶ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به ۵۱ پرونده در قم اختصاص یافت.
166 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به 51 پرونده در قم اختصاص یافت
خبرگزاری تسنیم , 22 آبان 1398 ساعت 22:47
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت:از شهریور ماه سال جاری، ۱۶۶ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به ۵۱ پرونده در قم اختصاص یافت.
به گزارش قم نیوز محمود سیجانی با اشاره به عملکرد ستاد تسهیل رونق تولید اظهار داشت:تسهیلات رونق تولید در قم از شهریورماه آغاز شد و کمیتههای بررسی سهگانه در صنعت،کشاورزی و گردشگری در جذب و معرفی سرمایهگذاران فعالیتهایی را آغاز کردند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم افزود: پس از اقدامات کارشناسی،پروندههای متقاضی به بانکها ابلاغ و در مهر و آبان، بخشهایی از تسهیلات رونق تولید پرداخت شد.
وی بیان کرد:کمیتههای بررسی کارهای کارشناسی را در ارزیابی تسهیلات بر عهده گرفتند و از ابتدای فرآیند بررسیها از شهریورماه در صنعت 40 پرونده به مبلغ 165 میلیارد تومان به بانکهای مختلف معرفی شد.
سیجانی بیان کرد: 12 مورد پرونده به مبلغ 51 میلیارد تومان در بخش صنعت و رونق تولید، موفق به دریافت تسهیلات شد که در این میان 11 پرونده سرمایه در گردش است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عنوان کرد: در بخش جهاد کشاورزی 132 پرونده به ارزش 46 میلیارد تومان به بانکهای عامل معرفی شد که درنهایت 9 پرونده به مبلغ 6 میلیارد و 300 میلیون تومان در بخش سرمایه در گردش موفق به دریافت وام شد.
وی بیان کرد:در بخش گردشگری 5 پرونده به مبلغ 20 میلیارد تومان به بانکهای عامل معرفی شد اما هنوز پرداختی در این بخش ثبتنشده است البته در سه ماه نخست سال جاری در حوزه گردشگری پرداخت قابلتوجهی در حوزه گردشگری داشتیم که در بخش رونق تولید به ثبت نرسیده است.
سیجانی در مورد پرداخت وام در قالب تبصره 18 بهعنوان تسهیلاتی ارزان ویژه تولید و اشتغال توضیح داد:در رابطه با تسهیلات تبصره ماده 18 در بخش صنعت 39 پرونده به بانکهای عامل معرفی و درنهایت 9 متقاضی توانستند مبلغ 9 میلیارد تومان دریافت کنند.
وی اظهار کرد:در بخش کشاورزی 173 پرونده در قالب تبصره 18 به بانک معرفی شد که 16 متقاضی موفق به دریافت 7 میلیارد تومان شدند و برای 51 نفر در حوزه کشاورزی، اشتغالزایی انجام گرفت.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عنوان کرد:در بخش تسهیلات مستقیم نیز 26 پرونده به مبلغ 85 میلیارد تومان ثبتشده است که بهزودی تعیین تکلیف میشود،همچنین کمیته بررسی اعلام کرده است25 واحد صنعتی به مبلغ 239میلیارد تومان در بخش صنعت و 27 پرونده در کشاورزی به مبلغ 10 میلیارد و 300 میلیون تومان آماده معرفی به بانکهای عامل است.
وی بیان کرد:در مقایسه به کشور در رونق تولید رتبه ششم و در پرداخت وام به صنعت دارای رتبه دهم و در کشاورزی دارای رتبه چهارم هستیم.
سیجانی گفت:اگر محدودیت سرمایه ثابت از طرف بانکهای عامل برداشته شود، بخش زیادی از پروژههای نیمهتمام به نتیجه میرسد، بسیاری از واحدهای راکد نیز چنین مشکلاتی دارند.
وی در رابطه با هدفگذاریهای انجامشده اظهار داشت:توسعه واحدهای نیمهتمام در حفظ واحدهای موجود بالای 60 درصد و شناسایی چند پروژه دراینباره از هدفگذاریهای انجامشده است.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 83564