مدرس و پژوهشگر حوزه علمیه خواهران، یکی از نشانه های سبک زندگی مطلوب را رواج فرهنگ مطالعه در جامعه و اهتمام مردم به این قضیه دانست.
مدرس و پژوهشگر حوزه علمیه خواهران:
رواج فرهنگ مطالعه در جامعه، از نشانه های سبک زندگی مطلوب است
خبرگزاری حوزه نیوز , 2 آذر 1398 ساعت 7:00
مدرس و پژوهشگر حوزه علمیه خواهران، یکی از نشانه های سبک زندگی مطلوب را رواج فرهنگ مطالعه در جامعه و اهتمام مردم به این قضیه دانست.
به گزارش قم نیوز هنگامه سیدتقیان ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتاب خوانی ابراز داشت: از دیرباز تاکنون، کتاب یک وسیله بسیار مهم در راستای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به جامعه بوده و امروزه گرچه شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، محبوبیت بسیاری پیدا کرده اند، اما همچنان کتاب و کتاب خوانی دارای اهمیت است، هر چند که متاسفانه این مساله در بین بسیاری از خانواده های ایرانی تا حدودی مهجور مانده است.
وی افزود: هر چند در سال های اخیر در عرصه رسانه های جمعی به خصوص صدا و سیما، فعالیت های قابل توجهی در جهت ترویج فرهنگ کتاب خوانی صورت گرفته، اما نباید به همین میزان اکتفا کرد، چرا که لازمه دست یابی اهداف در ابعاد و عرصه های فرهنگی، استمرار و در عین حال توجه به اصل خلاقیت و مخاطب شناسی است.
مدیر محتوای انتشارات حوزه علمیه خواهران همچنین گفت: معمولاً در جامعه ایرانی، کتاب خواندن یک رسم و سنت زیبایی بوده که حتی از قدیم خانواده هایی که چندان هم اهل علم نبوده اند، شب ها قصه و داستان و حکایات برای فرزندان خود می خوانده اند و متاسفانه این سنت های نیکو تا حدود زیادی در حال فراموشی است، کما این که امروزه، دور همی های فامیلی و خانوادگی نیز تا حدودی کمرنگ شده و فردیت و دچار شدن به فضای مجازی رشد یافته است.
وی تاکید کرد: ما از طریق ابزارهای هنری و رسانه ای و نیز توجه جدی به مقوله آموزش می بایست کاری کنیم که کتاب خوانی به فرهنگ عمومی در جامعه و بین خانواده ها تبدیل شود و در این راستا خوب است که والدین، علاقه به کتاب را در بین فرزندان خود به خوبی نهادینه کنند.
انتهای پیام / 137
کد مطلب: 83767