مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم گفت: طبق ضوابط و شرایط پیمانهای نگهداری(نگهداری بهصورت حجمی) دخالت مستقیم در فرآیندهای بهکارگیری و جذب نیرو از سوی عوامل سازمان پارک ها صحیح نیست.
اخراج گسترده کارگران نگهداری فضای سبز صحت ندارد
خبرگزاری فارس , 10 دی 1398 ساعت 9:00
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم گفت: طبق ضوابط و شرایط پیمانهای نگهداری(نگهداری بهصورت حجمی) دخالت مستقیم در فرآیندهای بهکارگیری و جذب نیرو از سوی عوامل سازمان پارک ها صحیح نیست.
به گزارش قم نیوز پیام جوادیان با بیان اینکه حفظ و نگهداری از فضای سبز شهر قم در حال حاضر توسط 25 پیمان نگهداری انجام می شود اظهار کرد: این پیمانکاران با تعداد حدود هزار و 300 نیروی ثابت، سالانه با هزینه 600 میلیارد ریال امور مرتبط با حفظ و نگهداری از فضای سبز شهر قم را انجام می دهند.
جوادیان با اشاره به اقدامات قابل توجهی که در سالهای اخیر در راستای توسعه فضای سبز در شهر صورت گرفته است گفت: شهرداری قم با افزایش 4 برابری بودجه فضای سبز و تخصیص بیش از 200 میلیارد تومان در سال، نقش مهمی در اشتغالزایی این بخش داشته است.
وی با اذعان به اینکه در سالیان گذشته برخی پیمانکاران در پیمانهای نگهداری از تعدادی کارگر فصلی خارجی در عرصههای فضای سبز استفاده میکردند خاطرنشان کرد: با برنامهریزی صورت گرفته، صدور اخطار و اعمال موارد قانونی، در حال حاضر هیچ کارگر خارجی در عرصههای نگهداری فضای سبز حضور نداشته و حتی بهمنظور اجرای پروژههای کوتاهمدت نیز از کارگران ایرانی و بومی استفاده میشود.
مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری قم عملیات نگهداری از فضای سبز شهر قم را شامل بوستانهای شهری و جنگلی، میدانها و رفیوژها به وسعت حدود 25 میلیون مترمربع دانست که به دو بازه زمانی کمکار و پرکار تقسیم میشود.
وی ادامه داد: در فصول پرکار که حدود 8 ماه از سال می شود، با توجه به افزایش چشمگیر دفعات آبیاری، افزایش قابلتوجه حجم نظافت بوستانها به دلیل حضور حداکثری شهروندان، کاشت گسترده درختان، درختچههای و گیاهان زینتی و عملیات تخصصی نگهداری فضای سبز، پیمانکاران طبق نیاز فنی و مطابق با قوانین اداره کار و شرایط دفترچههای پیمان امکان جذب نیرو بهصورت موقت دارند.
جوادیان با اشاره به دستور شهردار قم به منظور اشتغال دائمی کارگران پیمانکاری در طول سال افزود: در فصول کمکار که با کاهش عملیات نگهداری و خزان درختان و حضور حداقلی شهروندان در بوستانها از تعداد این نیروها کاسته میشود که باوجود این اغلب آنها در سایر پروژههای زیربنایی فضای سبز نظیر، پروژههای آبرسانی، توسعه جنگلکاری، باغچه سازی معابر و … به کار گرفتهشده و اخراج کارگران به این طریق بههیچعنوان صحت ندارد.
وی با تاکید بر اینکه طبق ضوابط و شرایط پیمانهای نگهداری(نگهداری بهصورت حجمی) دخالت مستقیم در فرآیندهای بهکارگیری و جذب نیرو از سوی عوامل سازمان پارک ها صحیح نیست گفت: سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری قم منحصراً وظیفه قانونی خود را که نظارت بر چگونگی حفظ و مراقبت از فضای سبز شهر قم است را انجام خواهد داد.
انتهای پیام/111
کد مطلب: 84715