فرماندار قم گفت: همفکری و وحدت رویه مسئولان برای حل مشکلات و تسلط مدیران بر مسائل باعث تقویت وفاق ملی بین مردم و مسئولان میشود.
فرماندار قم:
وحدت رویه مسئولان برای حل مشکلات باعث وفاق ملی میشود
خبرگزاری ايرنا , 24 دی 1398 ساعت 15:42
فرماندار قم گفت: همفکری و وحدت رویه مسئولان برای حل مشکلات و تسلط مدیران بر مسائل باعث تقویت وفاق ملی بین مردم و مسئولان میشود.
قم نیوز مرتضی حیدری در سومین جلسه شورای بهداشت و کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان قم، افزود: با توجه به هجمهای که دشمن علیه کشور آغاز کرده، عدم تسلط بر مسائل و مشکلات، آب به آسیاب دشمن ریختن است.
وی اضافه کرد: دشمنان در عرصه نظامی درمانده شدهاند و تمام امید آنها ایجاد اختلاف در داخل کشور و ناامید کردن مردم از نظام میباشد.
وی بابیان اینکه بهطور مشخص دشمنان چند خواسته روشن دارند، ادامه داد: هدف دشمن در این کارزار مبهم نیست و اگر نتوانیم مشکلات را درک کنیم و نیازهای اساسی مردم را تشخیص دهیم، دچار مشکل خواهیم شد.
حیدری تصریح کرد: مردم در تشییع پیکر مطهر شهید سردار قاسم سلیمانی ثابت کردند پایبند بهنظام هستند و پای اعتقاداتشان ایستادهاند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سالهای گذشته به دلیل خشکسالی، استخرهای آب کشاورزی کاربری زیادی نداشتهاند، ولی امسال بارندگیها زیاد شده و باید حفاظتهای لازم برای جلوگیری از اتفاقهای ناگوار در استخرها صورت گیرد.
وی با اشاره به غرق شدن ۱۶ کودک در هشت سال گذشته در قم، افزود: دستورات دینی و قوانین حکم میکند از حقوق کودکان صیانت نماییم و بررسی اجمالی از ایمنی استخرهای آب کشاورزی داشته باشیم.
فرماندار قم تاکید کرد: بخشداران و دهیاران با کمک کارشناسان مرکز بهداشت نظارتهای لازم را برای رعایت تمام ضوابط بهداشتی و ساختوساز استخرها داشته باشند.
وی خواستار اطلاعرسانی از طریق رسانهها و دستگاههای ذیربط در زمینه خطر نگهداری از سگها و سایر حیوانات در منازل شد و گفت: برخی از مردم و شبکههای مجازی نسبت به آلوده نبودن سگ استدلال مینمایند که انتظار است مجامع پزشکی نسبت به این قضیه اطلاعرسانی کنند تا آسیب سگ گزیدگی کاهش یابد.
وی درعینحال افزود: در قم که شهری مذهبی است، شرایط نگهداری سگ در آپارتمانها و زندگی همزمان انسان و حیوان وجود ندارد.
حیدری بابیان اینکه باید سگها جمعآوری و تحویل سایت البرز شود، اضافه کرد: سگهای ولگرد در سایت البرز واکسیناسیون و عقیمسازی میشوند و این اقدامها باید ادامه داشته باشد تا خطر هاری کاهش یابد.
وی همچنین به برپایی نمایشگاههای عرضه کالا اشاره و بیان کرد: مرکز بهداشت، محیطزیست، دامپزشکی، بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات باید نظارت کافی بر نمایشگاههای عرضه کالا داشته باشند و اجازه ندهند خارج از شبکه کالایی عرضه شود.
وی افزود: مرکز بهداشت باید بهمحض صدور مجوز برگزاری نمایشگاه مطلع شود و بازرسان این مرکز اقدامهای لازم را انجام دهند.
مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت قم نیز گفت: سالانه بیش از ۱۵۰ هزار مورد گزش در کشور گزارش میشود و هزینه واکسن و سرم برای هر فرد که وارداتی نیز میباشد، ۴۰ میلیون ریال است.
حسین علیپور افزود: باوجود پوشش شبکه بهداشتی و اطلاعرسانی برای پیشگیری از ابتلا به هاری، سالانه ۱۰ مورد مرگ در کشور بهواسطه این بیماری رخ میدهد.
انتهای پیام/111
کد مطلب: 85256