چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۰
کد مطلب : 85284
منبع : خبرگزاری مهر
سرپرست معاونت توسعه پیشگیری بهزیستی قم خبر داد؛

پذیرش و درمان هزار معتاد در کمپ اجباری قمرود

قم نيوز : سرپرست معاونت توسعه پیشگیری بهزیستی استان قم گفت: از ابتدای سال ۹۸ تا اول دی ماه در کمپ اجباری ماده ۱۶ قمرود استان قم حدود هزار نفر بیمار معتاد پذیرش و درمان شده‌اند.
پذیرش و درمان هزار معتاد در کمپ اجباری قمرود
پذیرش و درمان هزار معتاد در کمپ اجباری قمرود
به گزارش قم نیوز صادق سلمانیان اظهار داشت: مراکز اجباری ماده ۱۶ طبق قانون محل پذیرش و درمان معتادین متجاهر است و به عبارت دیگر درصورتی‌که فرد معتاد با وجود بستر مناسب برای درمان اعم از مراکز سرپایی یا مراکز درمان اقامتی میان مدت ماده ۱۵ حاضر نشد برای ترک اقدام کند، متجاهر شناخته شده و در چنین شرایطی ناگزیر باید او را به مراکز درمان اجباری ارجاع داد.

وی با اشاره به فعالیت کمپ ماده ۱۶ قمرود و پذیرش و درمان بیماران معتاد تحت نظارت اداره کل بهزیستی خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه گذشته از سال ۹۸ در این کمپ حدود هزار نفر بیمار معتاد پذیرش و درمان شده‌اند و در کنار فعالیت این کمپ حدود ۱۱۵۷ نفر بیمار معتاد نیز طبق تبصره ۲ ماده ۱۶ در سایر کمپ‌های استان قم خدمات بستری و درمان را اخذ نموده‌اند.

سرپرست معاونت توسعه پیشگیری بهزیستی قم با اشاره به دلایل راه اندازی مراکز ماده ۱۶ افزود: بیماران ارجاع شده به این مراکز که تحت نظارت بهزیستی فعالیت می‌نماید، توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر به مراکز و مجتمع‌های قضائی استان ارجاع و سپس با اخذ کیت‌های تشخیصی اعتیاد توسط تیم‌های غربالگری مستقر در دادسرای شهرستان، با نظر تیم تخصصی درمان و مقام محترم قضائی به مرکز درمان اجباری ماده ۱۶ و یا مراکز فعال طبق تبصره ۲ ماده ۱۶ هدایت می‌گردند.

وی ضمن بیان مشکلات پس از ترک معتادین افزود: بیماران بهبود یافته پس از طی دوران سم زدایی و اقامت خود، در صورتی که دارای علاقمندی و یا تخصص در زمینه‌های دوزندگی با چرخ صنعتی و خیاطی باشند، در همین مکان (مرکز ماده ۱۶ قم) مشغول به کار می‌گردند و گسترش کارگاه‌های فنی حرفه‌ای از برنامه‌های بهزیستی برای این مراکز است.

سلمانیان در پایان اشاره به نقاط و ضعف و مشکلات موجود در اداره‌ی این مراکز و تقدیر از همکاری تنگاتنگ دستگاه قضائی افزود: همانطور که اعتیاد معضلی خانمان سوز و در کمین کل افراد، خانواده‌ها و اجتماع می‌باشد، رسیدگی و درمان معتادین در این مراکز هم مستلزم همکاری کلیه دستگاه‌های ذیربط و مشمول مداخله و همکاری در ارائه خدمات و … از جمله شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی، کمیته امداد امام (ره)، هلال احمر، اداره منابع طبیعی، اداره امور اموال تملیکی، پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز و.... است و ما دست همکاری همه این دستگاه‌ها و همچنین خیرین ارجمند را به گرمی می‌فشاریم.

لازم به ذکر است در استان قم ۱۰ کمپ اختیاری و اجباری متولی خدمات نگهداری و درمان معتادین هستند که با مجوز بهزیستی قم فعالیت می‌کنند.


انتهای پیام/111
https://qomnews.ir/vdcgtx97.ak9n74prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

اسحاق رضایی
سلام یک ماه پولش چقد میشه