مدیر حوزه علمیه خواهران سراسر کشور ضمن انتقاد از تعدد مدیریت در مساجد، گفت: این امر امکان حضور و مدیریت در مساجد را سلب میکند.
در دیدار مدیران ستاد اقامه نماز قم مطرح شد؛
انتقاد مدیر حوزههای علمیه خواهران از تعدد مدیریت مسجد در کشور
خبرگزاری مهر , 7 بهمن 1398 ساعت 21:41
مدیر حوزه علمیه خواهران سراسر کشور ضمن انتقاد از تعدد مدیریت در مساجد، گفت: این امر امکان حضور و مدیریت در مساجد را سلب میکند.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام عبدالکریم بهجتپور در دیدار با مدیران ستاد اقامه نماز و مرکز تخصصی نماز در قم با گلایه از تشتت مدیریت مسجد در کشور و لزوم توجه نماز در مسجد گفت: اگر مساجد و حسینیهها به روی حوزه علمیه خواهران باز شود، ما قول توسعه فعالیتهای دینی را در حسینیهها و مساجد میدهیم.
وی با تأکید بر تمرکز برنامههای حوزه علمیه خواهران در امر نماز، گفت: ما برای سرمایه گذاری در امر نماز با کمترین انتظار آمادگی کامل داریم و هیچ مشکلی در این زمینه نداریم.
مدیر حوزه علمیه خواهران با بیان اینکه ما نیاز به مرکزی داریم که در آموزش پیشگام باشد و به این امر کند، خاطر نشان کرد: در صورتی که در امر آموزش شبکه سازی شود سه هزار طلبه خواهر به کار گرفته خواهند شد.
وی افزود: شبکه سازی ناقص است، وقتی طلبه آموزش میبیند بعد متوجه میشود مکانی برای بروز و حضور او در آموزش، در مدارس و آموزش و پرورش نیست، از این امر استقبال نمیکند.
حجت الاسلام بهجت پور ضمن انتقاد از تعدد مدیریت در مساجد گفت: این امر امکان حضور و مدیریت در مساجد را سلب میکند. ما وقتی این چرخه مستقر شد میتوانیم حمایت کنیم، سرمایه گذاری کنیم، میتوانیم آن را هدفمند آموزش بدهیم.
وی گفت: حال که حوزه علمیه خواهران و ستاد اقامه نماز همسو در این راستا گام برداشته است، تکلیف میدان عمل را مشخص کنیم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: در صورتی که زمینه کار در مساجد و حسینیهها آماده شد، ما تعهد انجام کار را خواهیم داد. آموزش را به مساجد و مدارس ببریم و حتی در فضای مجازی کار کنیم.
وی گفت: به دنبال آموزش اساتید و مربیان ما باید زمینه انجام کار را فراهم کنیم و افراد را به کار بگیریم.
حجت الاسلام بهجتپور گفت: با آماده شدن مساجد در همان حجم ما آماده آموزش هستیم.
ظرفیتهای توسعه فرهنگ نماز مورد غفلت قرار گرفته است
در ابتدای این دیدار مدیر ستاد اقامه نماز خواستار ادامه برگزاری دوره بیان که به اساتید آموزش تخصصی نماز را میدهد، شد.
محمد خامهیار گفت: ظرفیتهای زیادی برای توسعه فرهنگ نماز وجود دارد که مورد غفلت قرار گرفته است.
وی افزود: حوزه علمیه و ستاد اقامه نماز میتوانند با هم پوشانی هم در توسعه نماز تلاش کنند.
خامهیار گفت: میتوان برای پرکردن خلاء ها از خواهران طلبه در مراکز مختلف از جمله مدارس دخترانه و دانشگاهها استفاده کرد.
انتهای پیام / 137
کد مطلب: 85569