به گزارش قم نیوز، محمد دلبری در جلسه هماندیشی پیرامون احداث بازار بینالمللی پردیسان که با حضور مسوولان استان برگزار شد، ضمن ابراز همدردی با زلزلهزدگان آذربایجان اظهار داشت: سه قوه قضائیه، مجریه و مقننه جهت حمایت از سرمایهگذاران منشور حمایت از سرمایهگذاری در استان را تایید کردهاند.
وی با تاکید بر اینکه مسوولیت قوه قضائیه در این طرح، ایجاد امنیت است، تصریح کرد: وظیفه قوه مجریه در این طرح هماهنگی میان دستگاههای دولتی بوده و قوه مقننه موانع قانونی سرمایهگذاری را رفع و محیط مناسب را برای حضور سرمایهگذار ایجاد میکند.
شهردار قم با اشاره به اینکه مجموعه مدیریت شهری در این طرح به عنوان مجری و مسوول هماهنگی در این طرح ایفای نقش میکنند، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری تنها راه پیشرفت کشور را رعایت اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری طرحها به بخش خصوصی بیان کردند.
دلبری با تاکید بر اینکه در مجموعه شهرداری و مسوولین نهادهای دولتی باید بپذیریم که هدف از واگذاری به بخش خصوصی انتفاع این بخش و ایجاد اشتغال باشد، اضافه کرد: سرمایهگذار در طرحی سرمایهگذاری میکند که برای وی توجیه اقتصادی داشته باشد.
وی با انتقاد از مطرح کردن این موضوع که در بخشهای پرسود، بخشهای شهرداری و دولتی سرمایهگذاری کنند اما در طرحهایی که ضرر دارد بخش خصوصی حضور داشته باشد، تصریح کرد: حضور نهادهای اجرایی در سرمایهگذاریها از کیفیت خدمت به مردم و بهرهوری میکاهد.
شهردار قم با تاکید بر اینکه اکنون بستر خوبی برای ورود سرمایهگذار به شهر قم فراهم شده است، خاطرنشان کرد: ابتدا باید اعتماد سرمایهگذار قمی را جلب و در مراحل بعد سرمایهگذاران خارج از شهر و بینالمللی حضور پیدا کنند.
دلبری با اشاره به اینکه کمبود پول و نقدینگی در کشور وجود ندارد، اضافه کرد: باید آسیبشناسی صورت گیرد که چرا سرمایهگذاران حاضر هستند سرمایه خود را در بانکها قرار داده و از سود ۱۵ درصد استفاده کنند در حالی که سرمایهگذاری در طرحهای عمرانی و مراکز مختلف سود ۴۰ درصد به همراه اشتغالزایی برای جوانان را به همراه دارد.
وی یکی از مهمترین نکات جذب سرمایهگذار را امنیت دانست و اظهار داشت: شهرک پردیسان در آینده نزدیک شاهد افزایش سرمایهگذاری جهت توسعه و آبادانی خواهد بود.
شهردار قم با اشاره به اینکه اگر توسعه حمل و نقلی پردیسان ارتقا نداشته باشد تبدیل به معضل بزرگی خواهد شد، تصریح کرد: باید راههای دسترسی به شهرک پردیسان هموار شود تا مردم برای حضور در پروژههای عظیمی همچون بازار بزرگ شهر دچار مشکل حمل و نقلی نباشند.
دلبری با تاکید بر اینکه پروژه خط تندور و بخش ۲ پروژه قطار شهری مونوریل باید در راستای افزایش حمل و نقل به شهرک پردیسان تسریع یابد، خاطرنشان کرد: برای هماهنگی بهتر میان نهادهای مختلف، باید منشور ستاد سرمایهگذاری در استان ایجاد شود و هر نهادی در آن نمایندهای داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه باید از سرمایه موجود در شهر برای عمران و آبادانی استان استفاده شود، خاطرنشان کرد: برای جبران عقبماندگیهای ۱۵۰ ساله قم باید از ظرفیت استان و کشور استفاده کنیم و اگر هر سال به اندازه ۱۰ سال فعالیت صورت گیرد، ۱۵ سال طول میکشد تا عقبماندگی های قم جبران شود و این عزم ملی را طلب میکند.
شهردار قم با تاکید بر اینکه سرمایه قابل توجهی در استان وجود دارد و سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی که در قم داریم از نظر توان اقتصادی تأثیرگذار هستند، تصریح کرد: آمار خوبی از سرمایهگذاری در بانکهای استان وجود دارد و این مسئله رشد قابل توجهی نشان میدهد.
دلبری با تاکید بر اینکه سرمایهگذاری علاوه بر اینکه شهر را آباد و اشتغالزایی میکند توجیه اقتصادی هم دارد، اذعان داشت: جهت تسهیل و جذب سرمایهگذاری فرآیند بروکراسی اداری را کاهش دادهایم.
انتهای پیام/۱۰۵