رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش گفت: تمام ۲۸ بیمارستان نیروی زمینی ارتش در اقصی نقاط کشور، بهمحض اینکه ستاد مبارزه با بیماریهای وزارت بهداشت اعلام نیاز کند، این آمادگی را دارد که به کمک وزارت بهداشت بیاید.
۲۸ بیمارستان نیروی زمینی ارتش آمادگی لازم برای خدمترسانی به بیماران کرونایی را دارد
خبرگزاری تسنیم , 21 اسفند 1398 ساعت 9:53
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش گفت: تمام ۲۸ بیمارستان نیروی زمینی ارتش در اقصی نقاط کشور، بهمحض اینکه ستاد مبارزه با بیماریهای وزارت بهداشت اعلام نیاز کند، این آمادگی را دارد که به کمک وزارت بهداشت بیاید.
به گزارش قم نیوز امیر سرتیپ دوم بهزاد مؤذنی با اشاره به راهاندازی بیمارستانهای صحرایی برای مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: از همان روزهای نخست اعلام نیاز وزارت بهداشت، ارتش بیمارستانهای خود را در اختیار بیماران کرونایی قرار داد و در حال پذیرش بیمار است.
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش با اشاره به نیاز استان قم به بیمارستان صحرایی برای مبارزه با بیماری کرونا گفت: این بیمارستان در شهرک پردیسان در اختیار این بیماران قرار داده شد.
وی ادامه داد: دیشب حدود 700 نفر مراجعهکننده به این بیمارستان داشتیم که اگر میخواستند به بیمارستانهای سطح شهر مراجعه کنند خود ناقلین بیماری بودند.
مؤذنی با بیان اینکه اکثر کادر پرستاری بهصورت داوطلبانه در حال خدمترسانی به بیماران کرونایی هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، صحنه آفندی و جنگی در کشور به وجود آمده و نیروی نظامی ارتش این افتخار را دارد که بهصورت داوطلبانه به بیماران خدمت کند.
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران افتخار میکند که در این راه یا شهید شده و یا بر این بیماری فائق آمده و پیروز خواهند شد.
وی گفت: تمام 28 بیمارستان نیروی زمینی ارتش در اقصی نقاط کشور، بهمحض اینکه ستاد مبارزه با بیماریهای وزارت بهداشت اعلام نیاز کند، این آمادگی را دارد که به کمک وزارت بهداشت بیاید.
مؤذنی افزود: احتمالاً در هفته آینده به سمت ایجاد نقاهت گاههایی برویم که مردم بعد از ترخیص شدن از بیمارستان با خیال راحتتری به جمع خانوادههای خود برگردند.
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش با اشاره به اقدامات تحقیقاتی ارتش برای تولید دارو گفت: از همان روز اول متخصصان نیروی زمینی ارتش را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قراردادیم و از همان روزهای نخست موفق به تولید کیت تشخیص شدیم و تهدید را به فرصت تبدیل کردیم.
وی مطرح کرد: همچنین به دنبال آن هستیم مواد ضدعفونیکنندهای که ماندگاری بیشتری داشته باشد را تولید و در اختیار مردم قرار دهیم که در روزهای آتی اخبار بیشتری را در زمینه پژوهشهای صورت گرفته در این زمینه را در اختیار مردم عزیزمان قرار خواهیم داد.
انتهای پیام/111
کد مطلب: 86703