معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: سر جمع سرانه هزینه نگهداری و توسعه شهر به ازای هر شهروند در سال 1399 بالغ بر 18.2 میلیون ریال است.
پیشبینی سرانه ۱۸.۲ میلیون ریالی برای هر شهروندی قمی در بودجه ۹۹
خبرگزاری فارس , 22 اسفند 1398 ساعت 16:58
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: سر جمع سرانه هزینه نگهداری و توسعه شهر به ازای هر شهروند در سال 1399 بالغ بر 18.2 میلیون ریال است.
به گزارش قم نیوز محسن رنجبر با بیان اینکه فرایند تدوین بودجه سال 1399 از مهرماه در شهرداری قم آغاز شده است، اظهار کرد: در این راستا بالغ بر 15 جلسه مدیریتی و 30 جلسه کارشناسی برگزار و با صرف بیش هزار نفر ساعت فعالیت، بودجه سال 1399 درسه قالب، بودجه طبقه بندی اقتصادی، قالب ماموریتی و قالب برنامه راهبردی تدوین و بودجه در تاریخ 30 دی ماه به همراه مستندات لازم به شورای محترم ارسال شد.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به مهمترین ویژگیهای بودجه سال 99 خاطرنشان کرد: سیاست گذاری اصل بودجه بر اساس خروجی سیستم بازخورد استراتژیک که عملکرد برنامه قم 1400 را تا پایان شهریور ماه 98 رصد کرده، انجام شده است.
رنجبر با تاکید بر اینکه در سال 99 منابع بودجه بر اساس میانگین نرخ رشد 5 ساله و عملکرد سال 98 و همچنین سایر موارد تأثیر گذار به مبلغ 31 هزار و 500 میلیارد ریال برای شهرداری قم پیشنهاد شد، گفت: در بررسیهای شورای اسلامی شهر این بودجه به عدد 30 هزار و 800 میلیارد ریال کاهش یافت.
وی با اذعان به اینکه نسبت هزینههای جاری شهر و شهرداری به کل بودجه 20 درصد و به مبلغ 6 هزار و 260 میلیارد ریال است، افزود: از این مبلغ بیش از هزار و 880 میلیارد ریال هزینه جاری شهر شامل نگهداری شهر در بخشهای خدمات شهری، رفت و روب، جمع آوری پسماند و تخلفات شهری بوده و مبلغ هزار و 20 میلیارد ریال جهت کمک به سازمانهای آتش نشانی، اتوبوسرانی، تاکسیرانی، قطار شهری و پسماند و فرهنگی در نظر گرفته شده است.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با تاکید بر اینکه بودجه هزینه جاری شهرداری به غیر از کمک به سازمانها و هزینه جاری شهر علی رغم مباحث تورم و موضوعات اقتصادی نسبت به سال 98 کمتر از 10 درصد رشد داشته است، خاطرنشان کرد: مجموع سهم بخش تملک دارایی سرمایهای و مالی از بودجه سال 99 معادل 79.7 درصد برابر با 24 هزار و 559 میلیارد ریال است که سهم فعالیتهای تملک داراییهای سرمایهای که شامل اجرای پروژههای مدیریت شهری میشود از کل بودجه 65 درصد معادل 20 هزار و 170 میلیارد ریال خواهد بود و نسبت به بودجه عمرانی سال جاری بیش از 53 درصد معادل 7 هزار میلیارد ریال رشد داشته که صرفاً فعالیتهای عمرانی است.
رنجبر سرانه درآمد حاصل از عوارض و خدمات بها پرداختی توسط شهروندان را به ازای هر شهروند حدود 6.3 میلیون ریال عنوان کرد و با تاکید بر اینکه سرانه هزینه مدیریت شهری شامل هزینههای نگهداری شهر اعم از رفت و روب، ایمنی، و نگهداری فضای سبز به ازای هر شهروند حدود 2.2 میلیون ریال خواهد بود، افزود: سرانه بودجه اجرای پروژههای عمرانی در سال 1399 به ازای هر شهروند حدود 16 میلیون ریال است که سر جمع سرانه هزینه نگهداری و توسعه شهر به ازای هر شهروند را در سال 1399 به عدد 18.2 میلیون ریال میرساند.
وی با بیان اینکه سهم پرداخت بدهیهای شهرداری با عنوان تملک داراییهای مالی از بودجه سال آینده 4370 میلیارد ریال معادل 14 درصد کل بودجه است، به مهمترین پروژههای سال 99 که در بودجه این سال پیشبینی شده است اشاره کرد و گفت: تکمیل و بهره برداری از باغ پرندگا ، تکمیل و بهره برداری کامل از تقاطع سه سطحه میدان ولی عصر(عج)، تکمیل تونل جمهوری ، تکمیل تقاطع (فردوسی، پیامبر اعظم)، اجرای تقاطع خیابان کیوانفر و خیابان امام خمینی(ره)، تکمیل رینگ ترافیکی فردوسی و اتصال آن به بلوار امام رضا با شروع به احداث تقاطعهای خیابان صدوق و فردوسی، تقاطع شهدای روحانیت جهت اتصال ادامه فردوسی از میدان ارتش به بلوار امام رضا(ع) و عبور از رودخانه و اتصال به منطقه دو و همچنین تقاطع میدان نماز واقع از تقاطع فردوسی و بلوار جمهوری و اجرای تقاطع غیر همسطح ورودی جاده جعفریه از جمله این پروژهها است.
آغاز عملیات احداث فاز 5 بلوار عمار یاسر در سال آینده
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم ادامه داد: از دیگر پروژههای سال آینده میتوان به مکانیزاسیون پارکینگ امام خمینی(ره) و اضافه نمودن پله برقی برای سهولت رفت و آمد زایرین، آغاز به احداث فاز 5 بلوار عمار یاسر، بهره برداری از دو شهربازی غدیر و معارفی اشاره کرد.
اختصاص 1700 میلیارد ریال برای توسعه حمل و نقل عمومی
رنجبر خاطرنشان کرد: پیش بینی بیش از هزار و 700 میلیارد ریال برای توسعه تجهیز و نگهداری ناوگان حمل و نقل عمومی یکی از مهمترین موضوعات سال 99 خواهد بود تا در کنار تکمیل رینگ ترافیکی باعث کاهش ترافیک و آلودگیهای ناشی از آن شود.
وی با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات عمده شهر قم سرعت پایین در پارکینگ سازی است که در سال 99 بالغ بر هزارو 50 میلیارد ریال منابع برای تملک و احداث پارکینگ در نظر گرفته شده است، افزود: در سال آینده برای تکمیل و راه اندازی ناوگان حمل و نقل ریلی بالغ بر 4 هزار و 120 میلیارد ریال اعتبار در بودجه پیشنهادی شهرداری در نظر گرفته شده است.
سال آینده 30 بوستان جدید احداث میشود
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم اضافه کرد: در سال 99 برای توسعه فضاهای سبز شهری و ایجاد محیطی بهتر و شاداب تر برای شهروندان بالغ بر هزار و 747 میلیارد ریال اعتبار پیشنهاد شده که بر اساس آن بیش از 30 بوستان جدید احداث و بالغ بر 12 میلیون مترمربع توسعه پارک جنگلی و 170 هزار مترمربع توسعه پارک تفرجگاهی انجام خواهد شد.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 86754