به گزارش قم نیوز، محمدرضا بهرامی در نخستین جلسه هماهنگی سرتیمهای عملیاتی امداد و نجات اظهار داشت: یکی از مسائل مهمی که باید قبل از وقوع حوادث به آن پرداخت، پیش بینی نیازهای امداد و نجات در سوانح است برنامهریزی و طراحی، موثرترین راه برای برآورده کردن این نیاز است.
وی افزود: در حال حاضر برنامه کشوری تاکید فراوان بر سازماندهی و تیمبندی گروههای امدادگران و نجاتگران دارد زیرا در بسیاری از موارد ممکن است بی نظمیهایی پدید آید که قابل کنترل نباشد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قم افزود: تیمبندی و سازماندهی امدادگران براساس توانمندی، دانش و ظرفیت هر فرد صورت میگیرد تا آنان بتوانند با توجه به توانایی خود در صحنه آسیب پاسخگوی سوانح باشند.
بهرامی تصریح کرد: جمعیت هلال احمر استان قم در تمام زمینهها تیمهای تخصصی را آموزش داده که در زمان بروز سانحه به موقع وارد عمل شوند.
وی با اشاره به اینکه امدادگران در مرحله اول باید با نیازهای امدادی استان آشنا شوند، بیان کرد: آشنایی با تجهیزات نوین امداد و نجات ویژه تیمهای عملیاتی، بازبینی برنامههای آموزشی و داشتن شرح وظایف و اختیارات از جمله اقداماتی بود که در این جلسه صورت گرفت.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قم در پایان گفت: هم اکنون ۳۰ تیم ۳۳ نفره امدادی در استان وجود دارد که در تیمهای تخصصی نجات در آوار، نجات در سیلاب، نجات در جاده، نجات در کوهستان، اسکان و تغذیه در بحران سازماندهی شدهاند.
انتهای پیام/۱۰۷