انتقال تجربه روزهای سخت بیماری و دردهایی که باید تحمل کرد به دیگران، سهمی است که شماری از بهبودیافتگان برای تشویق مردم به رعایت بیشتر نکات بهداشتی در مقابله با شیوع ویروس کرونا برعهده گرفتند.
انتقال تجربه، سهم بهبودیافتگان در مقابله با کرونا
خبرگزاری ايرنا , 10 فروردين 1399 ساعت 19:03
انتقال تجربه روزهای سخت بیماری و دردهایی که باید تحمل کرد به دیگران، سهمی است که شماری از بهبودیافتگان برای تشویق مردم به رعایت بیشتر نکات بهداشتی در مقابله با شیوع ویروس کرونا برعهده گرفتند.
به گزارش قم نیوز شنیدن جزییات بیماری کرونا و راهکارهای طی کردن دوران نقاهت از زبان بهبودیافتگان، یکی از بهترین شیوهها برای مقابله با این ویروس است، در همین راستا تعدادی از بیماران مبتلا به ویروس کرونا که پس از چندین روز جنگ با این ویروس توانستهاند آن را شکست دهند و سلامتی خود را پیدا کنند، در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، تجربیات خود در این دوران را بیان کردند تا با اشتراک گذاشتن آنچه از نزدیک لمس کردند، آگاهی عموم مردم را نسبت به این بیماری افزایش داده و نقش موثری در مقابله با ویروس کرونا، داشته باشند.
امیر یکی از بهبودیافتگان به ایرنا گفت: واقعا سپری کردن بیش از ۲۰ روز در بیمارستان با درد بیماری بدون هیچ همراهی سخت است، حتی اکنون که در خانه هستم بازهم به دلیل رعایت نکات بهداشتی هیچکدام از اعضای خانواده به من نزدیک نمیشوند.
وی بیان کرد: اینها را برای این نمیگویم که مردم تصور کنند کرونا درمان ندارد و یا آخر راه است، بلکه هدفم این است که مردم بیشتر نکات بهداشتی را رعایت کنند.
وی ادامه داد: تنگی نفس و تب بالا در این مدت من را خیلی اذیت کرد و بهسختی میتوانستم غذا بخورم، شرایط این بیماری سخت است و نباید تصور کرد که چیزی نیست و مانند سرماخوردگی است.
این بهبودیافته گفت: اگر امروز به قبل بازمیگشتم، نکات بهداشتی را بسیار رعایت میکردم تا به این بیماری مبتلا نشوم و از مردم هم میخواهم با درخانه ماندن، آنچه را ما تجربه کردیم دیگر تجربه نکنند.
وی بیان کرد: حتی هنوز هم در نفس کشیدن مشکل دارم و به همین دلیل احساس میکنم درمان کامل بیماری کرونا زمان بر و تدریجی است، امیدوارم مردم این روزها را با رعایت کامل نکات بهداشتی درنهایت سلامتی بهسرعت سپری کنند.
یک خانم از شهروندان قمی بهبودیافته از بیماری کرونا به ایرنا گفت: اسفندماه ۹۸ سختترین روزهای عمرم را سپری کردم، اصلا فکر نمیکردم روزی برسد که نتوانم یک ماه خانواده و فرزندانم را ببینم، آنهم در شرایط سخت بیماری که بیش از هر زمان دیگری به آنها نیاز داشتم.
وی بیان کرد: اگر زحمات پزشکان و کادر درمان نبود، بهبود پیدا نمیکردم، خیلی بیماری سختی بود، تمام بدنم درد میکرد و دائم تب داشتم و سرفه میکردم، اصلاً روزهای خوبی نبود، امیدوارم هیچکس این شرایط را تجربه نکند.
وی ادامه داد: از همه مردم میخواهم موضوع را شوخی نگیرند و با تمام توان نکات بهداشتی را رعایت کنند و در خانه بمانند تا شیوع این ویروس متوقف شود.
حسین نیز که ازجمله بهبودیافتگان بیماری کرونا در قم است در این رابطه به ایرنا، گفت: روزهای اول بیماری همهچیز برایم عادی بود و حتی اینکه گفته میشود مبتلایان به کرونا باید در قرنطینه باشند را هم رعایت نمیکردم و نیازی به آن نمیدیدم اما بهمرور شرایط جسمیام آنقدر سخت شد که دیگر نتوانستم از خانه خارج شوم.
وی در توصیه به مردم افزود: من ازجمله افرادی بودم که کرونا را شوخی میگرفتم اما این بیماری به من نشان داد اصلا اهل شوخی نیست و باید با آن کاملا جدی برخورد کرد، من پس از مراجعه به پزشک و بستری چند روزه در بیمارستان، اکنون بهبودی خود را پیدا کردم اما هنوز هم در خانه میمانم تا ناخواسته موجب مبتلا شدن دیگران به این بیماری خطرناک نشوم.
وی ادامه داد: تجربه به من نشان داد، این ویروس بهسرعت به بدن منتقل و بهسختی از آن خارج میشود، خوشحال میشوم بتوانم با سخنان خود به مردم هشدار دهم که در مقابل ویروس کرونا جدی باشند و با رعایت کامل مسائل بهداشتی به زندگی خود ادامه دهند.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
انتهای پیام/111
کد مطلب: 87158