به گزارش قم نیوز حجتالاسلام حسین کاظمزاده امروز با بیان اینکه بر اساس نیاز تمرکز فعالیتها تعیین میشود، اظهار کرد: توزیع اقلام ضدعفونی و بستهبندی برخی ارزاق و تحویل درب منازل افراد نیازمند در دستور کار است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس طرح پیک مهربانی اقلامی که سالمندان و بیماران زمینهای نیاز دارند، سفارش میدهند و درب منازل تحویل میگیرند.
مسؤول قرارگاه جهاد گران سلامت با اشاره به دیگر امور انجام شده گفت: طرح تبسنجی در عوارضی قم انجام میشود. تعدادی کارگاههای تولیدی ماسک به طور کامل مردمی و از سوی بسیجیان در حال فعالیت هستند. به ویژه بانوان در این بخش بسیار فعال هستند.
وی خاطرنشان کرد: در کنار بیمارستانها که بیماران را نگاهداری میکنند مراکزی به عنوان نقاهتگاه وجود دارد که بیمار در این بخش دوران نقاهت را طی میکند و نیازی به پرستار ویژهای ندارد ولی بدون تردید باید در این محیط قرنطینه باشد.
حجتالاسلام کاظمزاده به فعالیتهای انجام شده برای آمادهسازی نقاهتگاهها اشاره کرد و افزود: برای آمادهسازی این نقاهتگاه کمک شد و روزانه پتوها شسته و استریل میشود و به عنوان همراه بیمار و کارهای خدماتی در این نقاهتگاه همکاری صورت میگیرد.
وی با اشاره به انجام مباحث فنی بیمارستان امیر المؤمنین در کنار بیمارستان شهید بهشتی، گفت: تعدادی از نیروها بحث فنی این بیمارستان مانند لولهکشی شیر آلات و دیگر امور فنی را انجام دادند.
مسؤول قرارگاه جهاد گران سلامت خاطرنشان کرد: شناسایی خانوادههایی که شغلشان آسیب دیده و اکنون در مضیقه مالی به سر میبرند نیز در دستور کار است. خیرانی که اعلام آمادگی میکنند خانوادهها را به آنها معرفی و کمک هزینه به طور مستقیم به حساب این خانوادهها واریز میشود.
وی عنوان کرد: اکنون در عمده شهرها و استانها قرارگاههای مردمی و جهادی شکل گرفته و موج خوبی از مردم و طلاب در حال فعالیت هستند و گره از مشکلات مردم باز میکنند.
حجتالاسلام کاظمزاده با بیان اینکه حدود 750 نفر از قرارگاه جهادگران سلامت درگیر این کارها بودند، گفت: در این ایام بستهبندی و توزیع اقلام درب منازل افراد شکل گرفته و ضدعفونی معابر و موارد دیگر صورت میگیرد.
انتهای پیام/ 137