معاون استاندار قم گفت: بانوان دارای فرزندان خردسال و بیماران زمینهای و ایثارگران در اولویت موضوع کاهش ساعت کاری هستند.
بانوان و بیماران زمینهای در اولویت دورکاری ادارات قم هستند
خبرگزاری تسنیم , 23 فروردين 1399 ساعت 23:01
معاون استاندار قم گفت: بانوان دارای فرزندان خردسال و بیماران زمینهای و ایثارگران در اولویت موضوع کاهش ساعت کاری هستند.
به گزارش قم نیوز بهرام سرمست در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: باید اصل را بر این بگذاریم که اصناف با مجوز اقدام به بازگشایی کنند.
وی با تاکید بر لزوم رعایت موارد بهداشتی افزود: باید مراقب باشیم که ویروس کرونا مجدد شیوع پیدا نکرده چون هیچ تضمیمنی وجود ندارد که شرایط عادی به هم نخورد.
استاندار قم با بیان اینکه شرایط بازگشایی اصناف باید با حفظ سلامت کسبه و مشتریان مورد تاکید باشد، بیان کرد: هنگامی که به فضایی اجازه میدهیم گشایش پیدا کند این موضوع باید مورد تاکید باشد که عامل ویروس نباشد.
سرمست تصریح کرد: بهصورت تدریجی قصد داریم با اجرای طرحهای فاصله گذاری اجتماعی که در حال انجام است، طرح فاصلهگذاری هوشمند اجتماعی نیز اجرا شود و بازگشایی پاساژ و مجتمعها مراکز اقامتی در گامهای بعدی اولویتبندی میشوند.
وی تصریح کرد: 11 صنفی که بر تعطیلی آنها تاکید شده است باید همچنان تعطیل باشند ونظارت وجود داشته باشد تا اقدام به بازگشایی نکنند، درباره 59 صنفی که ذکر شده است ابتدا باید پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده و سپس باز شوند و اصل بر این موضوع است.
استاندار قم گفت: با توجه به شرایطی که وجود دارد باید مدیریتی شود تا با حفظ اصل کمخطر بودن، صنفها بازگشایی شود به شرطی اینکه در سامانه ثبت نام صورت بگیرد.
سرمست ادامه داد: اینکه تشکیلات قضایی برای حفظ جان مردم پای کار است شایسته تقدیر است، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و همکاران ایشان در خط مقدم دفاع از سلامت مردم هستند و همه بایکدیگر کمک کرده و پشتیبانی می کنیم که علاوه بر درمان که کار سختی است در حوزه بازار از زنجیره انتقال ویروس جلوگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: موضوع مقابله با بیماری کرونا بر عهده وزارت بهداشت است، صنوف کم خطر ابتدا باید شرایط پروتکل بهداشتی را اجرا کنند و اصل بر این باشد که صنفی فعالیت خود را آغاز کند که در سامانه ثبت نام کرده و مجوز گرفته باشد.
محمدرضا گروسی نیز در این جلسه اظهار داشت: دستگاه ها باید موضوع آموزش الکترونیک را در جامعه هدف ارائه دهند تا از مراجعه غیر ضروری جلوگیری شود. ساعت کاری در قم 7 الی 14 است ولی منتظر ابلاغیه جدید هستیم، شهر تهران روزهای پنج شنبه تعطیل است و ساعت کاری آنها متفاوت است و ممکن است این موضوع تحتالشعاع قرار بگیرد.
معاون توسعه و منابع انسانی استانداری قم بیان کرد: دستگاه هایی نظیر بانک ها که مراجعه کننده زیادی دارند، آموزش های الکترونیک ارائه دهند تا از مراجعات کاسته شود و به دنبال تحقق این موضوع هستیم. باید اقدامات اساسی شود و شرایطی که حاکم است فرصت مناسبی است تا طرح دولت الکترونیک در قم اجرایی شود.
وی افزود: دستگاه های استان باید متناسب با خدماتی که ارائه می دهند همچون گذشته اقدام به ارائه خدمات کنند، دستگاه هایی که امکان دو سوم فعالیت براساس دستورالعمل و معاونت اداری استخدامی را دارند در حال ارائه خدمات هستند.
معاون توسعه و منابع انسانی استانداری قم بیان کرد: بانوانی که فرزندان خردسال و بیماران زمینه ای و ایثارگران در اولویت موضوع کاهش ساعت کاری هستند، بازدیدی که صورت گرفت 65 درصد موضوع ارائه خدمات را رعایت کردند. برخی از دستگاه ها همچون ایام عادی برخورد کرده و به ارائه خدمات می پردازند که ریسک را بالا می برد و سبب مشکلات می شوند.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 87523