معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: بیش از ۱۸ هزار واحد صنفی قم در سامانه سلامت ثبتنام کرده است و قم تاکنون رتبه ششم در ثبتنام اصناف در سامانه سلامت را به دست آورده است.
بیش از 18 هزار واحد صنفی قم در سامانه سلامت ثبتنام کرده است
خبرگزاری تسنیم , 27 فروردين 1399 ساعت 15:24
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: بیش از ۱۸ هزار واحد صنفی قم در سامانه سلامت ثبتنام کرده است و قم تاکنون رتبه ششم در ثبتنام اصناف در سامانه سلامت را به دست آورده است.
به گزارش قم نیوز امیرحسین پروان امروز در جلسه کمیته اطلاعرسانی و مدیریت جو روانی ستاد مبارزه با کرونا در سالن شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: در طرح فاصلهگذاری اجتماعی، اصناف باید در سامانه Salamat.gov.ir ثبتنام کنند و در جهت التزام به ضوابط و پروتکل وزارت بهداشت، تعهد دهند.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت قم افزود: کروناویروس از اواخر سال 98 آغاز و با عید نوروز و اعیاد شعبانیه مصادف شد و در شرایطی شیوع پیدا کرد که اصناف فعالیتهای اقتصادی ویژهای را در این دوران میتوانستند تجربه کنند اما دچار زیان شدند.
وی بیان کرد: اقداماتی در جهت فعالیت برخی از اصناف صورت گرفت تا بتوانند با رعایت پروتکل بهداشتی به فعالیت بازگردند که این امر نیازمند همراهی مردم و اصناف است.
پروان خاطرنشان کرد: در قم 44 هزار واحد صنفی فعال است که در این میان 8 تا 10 هزار واحد فاقد پروانه و مجوزهای لازم هستند که باید در جهت ثبتنام در سامانه، تمامی این اصناف اقدام کنند.
وی تصریح کرد: تاکنون بیش از 18 هزار واحد صنفی قم در سامانه سلامت ثبتنام کرده است و قم تاکنون رتبه ششم در ثبتنام اصناف در سامانه سلامت را به دست آورده است.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عنوان کرد: اصناف در این هفته فرصت دارند نسبت به ثبتنام و تعهد به رعایت ضوابط بهداشتی ثبتنام کنند و از هفته آینده، این صنوف پایش میشود.
وی گفت: فعالان صنفی پس از تائید پروتکلهای بهداشتی تعریفشده در سامانه و گرفتن بارکد میتوانند به فعالیت بپردازند، در این زمینه گشتهای خودرویی جهت اطلاعرسانی نسبت به ثبتنام و دریافت بارکد در حال ترد هستند.
پروان ادامه داد: نظارت بر عملکرد این واحدها بر عهده علوم پزشکی است و صمت استان قم، 1000 نیرو در اختیار علوم پزشکی در جهت پایش و نظارت اصناف معرفی کرده است.
وی اظهار داشت: فروشگاههای بزرگ، ازجمله مراکز مهم است که باید بهخوبی ارزیابی شود تا با رعایت ضوابط، مانع از شیوع ویروس شویم.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در ادامه بیان کرد: یکی از اقدامات مهم تولید اقلام بهداشتی بود که با رایزنیهای انجامگرفته و صدور مجوز 12 واحد تولید ژل و مواد ضدعفونیکننده و 4 واحد تولید ماسک فعال است که شامل دو واحد ویژه تولید ماسکهای N95 و دو واحد برای تولید ماسک سه لایه میشود.
وی تصریح کرد:در این مدت470 هزار ماسک بهطور رایگان به استان قم تخصیص یافت که در مرحله نخست شامل 192 هزار ماسک سه لایه و 55 هزار ماسک N95 توزیع شد.
پروان عنوان کرد: در طرح فاصلهگذاری اجتماعی که در فروردین عملیاتی شد، 300 واحد متخلف پلمب شد که این اصناف به تذکرات کتبی و شفاهی نسبت به تعطیلی صنف، توجهی نداشتند.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 87661