شهردار قم گفت: در پروژههای بهسازی مسیرهای تردد اطراف حرم حضرت معصومه(س) رفاه زائران و مجاوران، توجه به معماری ایرانی - اسلامی و لطافت و زیبایی در اولویت است.
شهردار قم تأکید کرد؛
توجه به معماری ایرانی اسلامی درپروژههای اطراف حرم حضرت معصومه(س)
خبرگزاری مهر , 5 ارديبهشت 1399 ساعت 14:54
شهردار قم گفت: در پروژههای بهسازی مسیرهای تردد اطراف حرم حضرت معصومه(س) رفاه زائران و مجاوران، توجه به معماری ایرانی - اسلامی و لطافت و زیبایی در اولویت است.
به گزارش قم نیوز سید مرتضی سقائیاننژاد در جلسه شورای معاونین شهرداری قم با اشاره به وضعیت پروژههای شهرداری قم در محدوده حرم مطهر حضرت معصومه (س)، اظهار کرد: طی سالهای اخیر با مطالعات شهرسازی دقیق طرحهای متعددی در محدوده حرم مطهر در دستور کار قرار گرفته که از آن جمله اجرای میدان بزرگ امام خمینی (ره) و پیاده راه ارم است.
وی با اذعان به اینکه در پروژه پیادهراه ارم بسیاری از شاخصهای شهرسازی و معماری پیشبینی شده، تصریح کرد: نمونه موفق اجرای پیادهراه ارم با تمام مخالفتهایی که با آن میشد، امروز به محوری مورد استقبال مردم تبدیل شده و یک فضای تبادل و تردد باز شهری است.
شهردار قم ضمن تأکید بر اجرای سریع و بر اساس برنامه زمانی پروژه پیادهراه خیابان انقلاب، حفظ اصول و دستورالعملهای ایمنی در جهت حفظ سلامتی و رفاه حال شهروندان و به ویژه کسبه و ساکنین خیابان انقلاب، اضافه کرد: این موضوع از اصلیترین راهبردهای اجرایی در زمان عملیات عمرانی پروژه پیادهراه انقلاب است و مدیران شهری باید با الزام تمامی عوامل اجرایی و نظارتی پروژه، بر این مهم توجه نمایند.
وی با اشاره به دیگر برنامههای شهرداری در محدوده حرم مطهر حضرت معصومه (س)، گفت: در پروژههای بهسازی مسیرهای تردد پیرامون حرم مطهر رفاه حال زائران و مجاوران، توجه به معماری ایرانی - اسلامی و لطافت و زیبایی در اولویت است.
سقائیان نژاد شیوع بیماری کرونا را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: شیوع این ویروس سبب توجهها به زیرساختهای الکترونیکی و بهره گیری از خدمات الکترونیک شده است که باید از این فرصت نهایت استفاده برده شود و فرهنگ سازی برای بهره گیری از آن ترویج داده شود.
شهردار قم با تاکید بر اینکه ترویج خدمات الکترونیکی سبب کاهش هزینهها برای مردم و دستگاهها میشود، یادآور شد: اقدامات خوبی در زمینه شهر الکترونیک و شهروند هوشمند در سالهای گذشته در شهرداری قم انجام شده است که باید به صورت ویژه فاز دوم زیرساختهای درون سازمانی ارائه خدمات جامع الکترونیک پیگیری شود.
وی بر لزوم تلاش برای ارتقای سواد الکترونیک در بین مردم تأکید کرد و گفت: بخشهای مختلف شهرداری به ویژه روابط عمومی، سازمان فرهنگی و مجموعه شهر هوشمند باید آموزش هنرمندانه و مهندسی شده در زمینه ارتقا شهروند هوشمند را انجام دهند.
انتهای پیام / 137
کد مطلب: 87934