رئیس شورای اسلامی شهر قم الحاق ۶۳ هکتار از اراضی انتهای شهرک قدس برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن را مورداشاره قرار داد و گفت: این پروژه فرایند قانونی را طی نکرده است.
الحاق ۶۳ هکتار اراضی جدید به حریم شهری قم قانونی نیست
خبرگزاری تسنیم , 28 ارديبهشت 1399 ساعت 11:59
رئیس شورای اسلامی شهر قم الحاق ۶۳ هکتار از اراضی انتهای شهرک قدس برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن را مورداشاره قرار داد و گفت: این پروژه فرایند قانونی را طی نکرده است.
به گزارش قم نیوز عبدالله جلالی شامگاه شنبه در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان در سالن جلسات کرامت استانداری، الحاق 63 هکتار از اراضی انتهای شهرک قدس برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن را مورداشاره قرار داد و اظهار داشت: هر اقدامی که در جهت نیازهای مردم صورت بگیرد قابلتقدیر بوده و شورای اسلامی شهر قم از آن استقبال خواهد کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه فرایندی قانونی این پروژه بر اساس بند 34 ماده هشتاد وظایف شورا طی نشده است، افزود: بر اساس قانون این پروژه نیاز به فضای سبز، راه دسترسی و آبهای سطحی دارد؛ همچنین سهم شهرداری به مصوبه شورای شهر نیاز دارد اما این پروژه فرایند قانونی را طی نکرده است.
وی خاطرنشان کرد: راه و شهرسازی آمادهسازی محدودهای که تفکیک میکند را به عهده دارد، سؤال اساسی این است که آیا راه و شهرسازی ایجاد راه دسترسی و خدمات زیربنایی را قبول میکند؟
جلالی با بیان اینکه آمادهسازی امکانات به عهده راه و شهرسازی است، افزود: ما قانون را تذکر میدهیم که باید این پروژه فرایند قانونی را طی کند.
رئیس شورای اسلامی شهر قم در ادامه در خصوص ضرورت احداث آرامستان جدید در محدوده مسجد مقدس جمکران گفت: شاید دهها سال نخالههای شهری در این منطقه تخلیه میشده و در صورت احداث این آرامستان در این منطقه فضای سبز شهری ایجاد خواهد شد.
وی با تأکید بر استقبال شورای اسلامی شهر قم از بحثهای فنی و کارشناسی ابراز کرد: همه بحثهای کارشناسی پیرامون احداث این آرامستان انجامشده است.
جلالی با بیان اینکه احداث آرامستان جزو مطالبات مردم است، گفت: همه مسیرهای قانونی این پروژه طی شده و شورا و مجموعه مدیریت شهری به تعیین تکلیف احداث این آرامستان اصرار داریم.
رئیس شورای اسلامی شهر قم در پایان با بیان اینکه سند راهبردی تحول اجتماعی و فرهنگی استان قم دارای اشکالات شکلی و محتوایی است، خاطرنشان کرد: مشکل ریشهای در برنامههای فرهنگی تعدد و موازی کاری در سازمانهای فرهنگی است.
انتهای پیام/111
کد مطلب: 88631