رییس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: فعالیتهای سینماهای استان پس از چهار ماه تعطیلی ناشی از شیوع کویید19، بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا و با رعایت تمام مسائل بهداشتی از سر گرفته شد.
رییس اداره سینمایی قم:
فعالیت سینماهای قم از سر گرفته شد
خبرگزاری ايرنا , 6 تير 1399 ساعت 20:56
رییس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: فعالیتهای سینماهای استان پس از چهار ماه تعطیلی ناشی از شیوع کویید19، بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا و با رعایت تمام مسائل بهداشتی از سر گرفته شد.
به گزارش قم نیوز محمدکاظم رضوانی افزود: باوجود موافقت ستاد ملی مبارزه با کرونا برای ازسرگیری فعالیت سینماها در کشور از اول تیرماه جاری، به دلیل انصراف تهیهکنندگان فیلمهای «شنای پروانه» و «ارتش سری» که قرار بود از ابتدای تیرماه اکران شود، فعالیت سینماها در عمل از ابتدای این ماه آغاز نشد.
وی گفت: با اعلام موافقت مجدد تهیهکنندگان این دو فیلم برای اکران، فعالیتهای سینماهای قم پس از حدود چهار ماه تعطیلی از روز چهارشنبه هفته جاری با اکران فیلمهای «شنای پروانه» و «ارتش سری» از سر گرفته شد.
رییس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم ادامه داد: سینماهای استان ملزم به رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی هستند و در این زمینه دستورالعملهای بهداشتی ابلاغشده است.
رضوانی افزود: رعایت فاصلهگذاری، فروش بلیت متناسب با 50 درصد ظرفیت سالنها، استفاده از ماسک و دستکش برای عوامل و همچنین تماشاگران سینما، فروش بلیت بهصورت الکترونیکی و ضدعفونی کردن مستمر سالنهای نمایش ازجمله مهمترین مسائل بهداشتی است که باید در سینماها رعایت شود.
وی خسارتهای واردشده به صنعت سینمای قم را بسیار سنگین دانست و گفت: صنعت سینما در این استان شامل بخشهای تولید، آموزش و نمایش با شیوع کرونا و تعطیلی تمامی فعالیتهای مرتبط بهشدت آسیب دید ضمن اینکه علاوه بر سینماها، آموزشگاههای آزد سینمایی نیز دچار مشکل جدی کرد.
رییس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم ادامه داد: سه ماه ابتدای سال و بهویژه ایام تعطیلات نوروزی بهعنوان فرصت طلایی اکران فیلمهای سینمایی و استقبال گسترده مخاطبان از سینما در آن ایام از دست رفت و این موضوع خسارتهای جبرانناپذیری را به سینماها وارد کرد.
رضوانی با اشاره به برآورد خسارتهای ناشی از کرونا به صنعت سینمایی استان، گفت: این برآوردها انجام و میزان خسارتهای وارده به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسالشده است ضمن اینکه هزینههای آب و برق این مراکز هم رایگان اعلامشده است .
وی ادامه داد: برای جبران بخشی از این خسارت، به ازای هر سالن 100 میلیون ریال کمکهزینه قرضالحسنه به سینماداران دادهشده است که تاریخ بازپرداخت این وامها 6 ماه پس از آغاز فعالیت سینماهاست.
سینمای ونوس با ۳۰۰ صندلی، سینمای تربیت با ۵۰۰ صندلی، سینمای آیه با ۱۴۰ صندلی، سینمای آوینه با ۲۲۰ صندلی، سینمای شهر آفتاب با ۶۲۰ صندلی و سینمای کودک وابسته به کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان با ۲۰۰ صندلی، ۶ سینمای فعال استان قم به شمار میآید.
12 آموزشگاه آزاد سینمایی با سطح آموزشی بسیار خوب نیز در قم فعالیت می کند. ضمن اینکه حدود 500 هنرمند حرفه ای و متخصص در بخش های مختلف از جمله فیلمنامه نویسی، گریم، طراحی صحنه، کارگردانی، طراحی لباس، فیلمبرداری، صدابرداری و تدوین در این استان مرتبط با سینما مشغول فعالیت هستند.
«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای شمارههای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
انتهای پیام/111
کد مطلب: 89663