قائم مقام شهردار قم با اشاره به اهمیت جریانسازی گفت: جریانسازی در حل مسائل موجود در کشور میتواند کمک کند و در پیشرفت و آبادانی کشور مؤثر واقع شود.
رسانه ها از جریان سازی غافل نشوند
خبرگزاری فارس , 11 تير 1399 ساعت 10:30
قائم مقام شهردار قم با اشاره به اهمیت جریانسازی گفت: جریانسازی در حل مسائل موجود در کشور میتواند کمک کند و در پیشرفت و آبادانی کشور مؤثر واقع شود.
به گزارش قم نیوز ابراهیم معتمدی، قائم مقام شهردار قم سه شنبه شب در اختتامیه پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر که در سالن همایشهای شهرداری قم برگزار شد، با بیان اینکه جریانسازی در موضوعات مختلف از مهمترین رسالت رسانه است، اظهار کرد: در حوزه رسانه به دلایل مختلف مانند گرفتاریها، وضعیت معیشتی و زندگی و مراودات دچار روزمرگی شدیم در حالی که جریانسازی به حل مسائل موجود در کشور میتواند کمک کند و در پیشرفت و آبادانی کشور مؤثر واقع شود.
سیدموسی حسینی کاشانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز در این مراسم با بیان اینکه جشنوارهای درخور شأن برای اهالی رسانه ترتیب داده شد، گفت: اهالی رسانه با شوق خوبی در این جشنواره شرکت کردند. برگزاری چنین جشنوارههایی ارتقای کمی و کیفی رسانههای استان در تراز انقلاب اسلامی را به همراه دارد.
فخرالدین یوسفپور رئیس کمیته داوران پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر نیز در این مراسم عنوان کرد: طی دو سال گذشته به جز استفاده از داوران غیر بومی و بومی که در حوزه داوری در حد اساتید هستند، چهرههای جوانی به این حوزه ورود پیدا کردند و شاهد بودیم که خروجی کار مطلوب بوده است.
رئیس کمیته داوران جشنواره ابوذر در استان قم با بیان اینکه سطح گزارش ها نسبت به سال گذشته از نظر کیفی کاهش پیدا کرده بود، گفت: به اعتراف داوران اگر در بخش ویژه مانند فرهنگ شهروندی گزارشهای بیشتری ارسال میشد، کیفیت بهتری داشت.
در ادامه بیانیه هیأت داوران جشنواره قرائت شد متن آن به این شرح است:
به نام خداوند لوح و قلم، حقیقت نگار وجود و عدم
خدایی که داننده رازهاست، نخستین سرآغاز آغازهاست
حضرت ابوذر نماد مطالبهگری و فریاد حقطلبی است و جشنواره رسانهای ابوذر گامی برای بازنمایی نقش انقلابی رسانهها در نقد و نظارت، اطلاع رسانی صادقانه و پیگیری مطالبات مردمی و برقراری ارتباط بین رسانه ای و تبادل افکار است.
پرونده پنجمین جشنوارهرسانهای ابوذر استان قم در شرایطی بسته میشود که بارقههای امید و انگیزه برای پیمودن راه پیچ و خم پیشروی رسانهها نمایان شده است، در این راه اما آنچه نباید مورد غفلت قرار گیرد، مسؤولیت اجتماعی اهالی این حوزه است که به آنها گوشزد میکند در هر شرایطی باید بر اساس وجدان، شجاعت و اصول اخلاقی حرکت کنند.
هیأت داوران پس از بررسی و ارزیابی 470 اثر ارسال شده در هشت بخش اصلی و چهار بخش ویژه، بر این باور است که میانگین سطح کیفی آثار در بسیاری از بخشها جشنواره رشد قابل توجهی نسبت به سال گذشته داشته است و برآیند آنها بیانگر بضاعت خوب رسانهها در استان قم است.
افزایش سطح مطالبهگری عمومی در مطبوعات و رسانههای استان، رشد جریان سازی رسانهها در پیگیری دغدغههای انقلاب اسلامی و ارتقای سطح حرفهای تولیدات رسانهای در بخشهای مصاحبه، خبر و تولیدات ویدیویی و ژورنالیسم تلویزیونی از جمله شاخص های ارتقای کیفی تولیدات رسانهای در جشنواره پنجم است.
بیگمان امکان نقد بر داوری صورت گرفته هم وجود دارد اما تلاش هیأت داوران جشنواره بر این بوده است که داوریها تا جای امکان درست و منطبق با اصول حرفهای انجام شود.
در نهایت قاب جشنواره پنجم را با این امید به دیوار حافظه میآویزیم که نقطه عزیمتی باشد به سوی فردایی بهتر و روزهایی پررونقتر برای مطبوعات و رسانههای استان قم. از همه اساتید و همکاران رسانه ای به خاطر این اعتماد صمیمانه سپاسگزارم.
انتهای پیام/111
کد مطلب: 89804