رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: جهاد جبههها، ایثارگری و مقاومت مصداق اتم و اکمل مقاومت در روزگار ما است، امیدواریم که این شجره طیبهای که امام(ره) بنیاد نهاد و ریشهاش نهضت حسینی و فرهنگ عاشورایی است تداوم داشته باشد .
آرمان های امام راحل و ایثارگری رزمندگان دفاع مقدس تداوم داشته باشد
خبرگزاری تسنیم , 5 مهر 1399 ساعت 12:56
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: جهاد جبههها، ایثارگری و مقاومت مصداق اتم و اکمل مقاومت در روزگار ما است، امیدواریم که این شجره طیبهای که امام(ره) بنیاد نهاد و ریشهاش نهضت حسینی و فرهنگ عاشورایی است تداوم داشته باشد .
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام احمد واعظی امروز در آیین اختتامیه همایش ملی" مقاومت اسلامی از نگاه قرآن کریم" که به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بهصورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: حرکت امام حسین(ع) و جنگ تحمیلی و مقاومتی که ملت ایران داشت، بهعنوان یک پدیده اجتماعی تفسیر میشود.
وی افزود: جهاد جبههها، ایثارگری و مقاومت مصداق اتم و اکمل مقاومت در روزگار ما است، امیدواریم که این شجره طیبهای که امام(ره) بنیاد نهاد و ریشهاش نهضت حسینی و فرهنگ عاشورایی است تداوم داشته باشد تا به دست امام زمان(عج) به انقلاب جهانی آن حضرت متصل شود.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بابیان اینکه عقلانیت قرآنی دو رکن بینشی و ارزشی دارد، بیان کرد: این عقلانیت از شبکهای از باورها تشکیل میشود که آن باورها پشتوانه اعتقادی و بینشی مقاومت میشوند و رکن بینشی آن عقلانیت را تأمین میکند و قرآن نظامی از ارزشها را مطرح میکند که پذیرش آن ارزشها، رکن ارزشی آن عقلانیت را تأمین میکند.
واعظی عنوان کرد: دو نوع عقلانیت معرفتی و نظری و عقلانیت عملی داریم، در حوزه باورها و نظر، یک باور هم باید معقول و هم باید موجه و هم میتواند صادق باشد.
وی تصریح کرد: قرآن برای ما عقلانیتی را ترسیم میکند که در پرتوی آن، این حرکت در کمال راستی، درستی و معقولیت است و عقلانیت عملی که قرآن ترسیم میکند، عقلانیت فطری است و ریشه در فطرت انسانی دارد که اگر انسان بتواند آن فطرت اخلاقی و توحیدی خود را بیدار و شکوفا کند، با این عقلانیت همراه میشود.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ادامه داد: بار ارزشی واژه صبر برگرفته از قرآن کریم است، گفت: صبر و مقاومت بماهو صبر و مقاومت خنثی است و مثل عدل، احسان و ایثار نیست اما قرآن کریم به صبر و استقامت و به واژگان مربوط به صبر و جهاد بار ارزشی و محتوایی مثبت داده و بهعنوان مفهوم ارزشی مطرح کرده است.
واعظی خاطرنشان کرد: گاهی اوقات مثل صبر امت، حرکت جمعی و کنش اجتماعی میشود، اگر در محیط مؤمنین به فرهنگ استقامت و صبر در مقابل طاغوت و استکبار لبیک گفته شود، این پدیده و سبک زندگی و کنش اجتماعی میشود.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 91575