رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دنیای امروز را تشنه معارف اهل بیت (ع) دانست و بر ضرورت بازخوانی تاریخ آن حضرات و معرفی آن به جهانیان تأکید کرد.
دنیای امروز تشنه معارف اهل بیت (ع) است
خبرگزاری فارس , 8 آبان 1399 ساعت 17:00
رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دنیای امروز را تشنه معارف اهل بیت (ع) دانست و بر ضرورت بازخوانی تاریخ آن حضرات و معرفی آن به جهانیان تأکید کرد.
به گزارش قم نیوز حجت الاسلام علی محمد حکیمیان امروز در آئین افتتاحیه «کنفرانس بین المللی آسیب شناسی مطالعات تاریخ اهل بیت (ع) در دوران معاصر» ضمن انتقاد از دولت فرانسه در حمایت از توهین به حضرت رسول اعظم (ع) بیان کرد: اینان مدعی آزادی بیان هستند، در حالی که بارها باید از آنان پرسید «کدام آزادی بیان؟».
وی به ایمیل برخی از محققان و اندیشمندان ساکن کشورهای غربی به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت: این اندیشمندان به صراحت بیان داشته اند که دولت های آنان مانند دولت آمریکا و برخی دیگر از کشورهای غربی، حتی اجازه حضور مجازی شان را در یک کنفرانس علمی که به نام اهل بیت (ع) مزیّن است نمی دهند.
رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اشاره به این که دنیای امروز، تشنه معارف ناب اهل بیت (ع) و تشنه قرآن و نهج البلاغه است تصریح کرد: البته باید اذعان کرد یکی از آسیب های تاریخ معاصر این است که ما نتوانسته ایم اهل بیت (ع) را آن طور که شایسته آنان است به دنیا معرفی کنیم.
وی اضافه کرد: در این مسیر، نباید جهانیان را به سال ها قبل ببریم، بلکه باید وجود مبارک حضرات معصومین (ع) را به عنوان الگوهای همیشگی بشر به جوامع معرفی کنیم و ایشان را به این دوران بیاوریم.
حجت الاسلام حکیمیان همچنین بیان کرد: مسئله سبک زندگی یکی از مهم ترین مسائل جوامع امروزی است که در این زمینه، بررسی تاریخ و سیره اهل بیت (ع) می تواند بسیار تعیین کننده باشد.
وی تأکید کرد: ما نمی توانیم دنیای پیچیده امروز را ساده کنیم، ولی می توانیم پیامبر آن مدینه و سبک زندگی وی و اهل بیت ایشان را به جهان امروز بشناسانیم تا این اخلاق برتر و نیکو بر جهان حاکم شود.
استاد حوزه علمیه قم همچنین خاطر نشان کرد: ما باید بیشتر از گذشته با جامعه علمی و بین المللی سخن بگوییم تا امکان معرفی معارف ناب اسلامی اعم از قرآن و سیره بیش از پیش فراهم شود.
وی ادامه داد: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه حاصل تفکر شخصیتی مانند حضرت امام راحل (ره) است و می کوشد تا با انجام فعالیت های علمی و پژوهشی بویژه در سطح بین المللی، زمینه مناسب برای گفتگو و تعامل اهالی علم و اندیشه و فرهنگ را فراهم آورد.
حکیمیان انتشار بیش از 500 کتاب توسط این پژوهشگاه را از جمله فعالیت های آن دانست و گفت: بیش از 100 کتاب از این مجموع به همت گروه تاریخ منتشر شده که موضوع تاریخ اهل بیت (ع) و پرداختن علمی به این موضوع نیز در این آثار دیده می شود.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 92257