رئیس اتحادیه مرغداران استان قم گفت:در گذشته هر ماه یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در قم انجام میگرفت اما در ماه گذشته این میزان به ۶۰۰ هزار قطعه کاهش یافته است.
رئیس اتحادیه مرغداران استان قم:
جوجه ریزی در قم نصف شده است/ نهاده دامی گران عامل افزایش قیمت
خبرگزاری مهر , 5 آذر 1399 ساعت 14:33
رئیس اتحادیه مرغداران استان قم گفت:در گذشته هر ماه یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در قم انجام میگرفت اما در ماه گذشته این میزان به ۶۰۰ هزار قطعه کاهش یافته است.
به گزارش قم نیوز جعفر یاری منش با بیان اینکه افزایش تقاضا در بالا رفتن قیمت گوشت مرغ مؤثر بوده است، افزود: در سایر شهرها تقاضا برای خرید مرغ افزایش یافته که این امر موجب افزایش قیمت مرغ در قم نیز شده است.
رئیس اتحادیه مرغداران استان قم با تاکید بر اینکه در ۲ ماهه اخیر با توجه به برنامه وزارت جهاد کشاورزی، نهادهها در سیستم به بارگاه عرضه میشود گفت: عرضه نهادههای دولتی در این سیستم کاهش یافته و از آنجایی که مرغدار نهاده را به صورت آزاد تهیه میکند موجب افزایش قیمت مرغ شده است.
وی افزود: از آنجایی که به دلیل تحریمها، میزان واردات نهادههای دامی کاهش یافته است، مرغداران تمایلی به جوجهریزی ندارند.
یاری منش با اشاره به اینکه نزدیک به ۶۰ تا ۷۰ درصد نهادهها برای تولید مواد پروتئینی بویژه مرغ از خارج کشور وارد میشود گفت: در گذشته هر ماه یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در قم انجام میگرفت اما در ماه گذشته این میزان به ۶۰۰ هزار قطعه کاهش یافته است.
انتهای پیام / 137
کد مطلب: 92909