کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بسیاری از آرایشگران قمی در تأمین مایحتاج زندگی خود مانده‌اند

خبرگزاری تسنیم , 7 دی 1399 ساعت 20:46

صنف آرایشگران ازجمله مشاغلی است که با شیوع کرونا حسابی کاروکاسبی آنان کاسته شده است و همین موضوع سبب شده که بسیاری از فعالان این صنف این روزها با مشکلات عدیده اقتصادی روبرو شوند.


به گزارش قم نیوز بیش از 10 ماه از شیوع بیماری کرونا در کشور و استان قم می‌گذرد و در این مدت با توجه به ایجاد محدودیت‌های فراوان، بسیاری از مشاغل و حرفه‌ها با مشکلات اقتصادی روبرو شدند.

هرچند این محدودیت‌ها به خاطر افزایش شیوه‌نامه‌های بهداشتی و کاهش سرایت بیماری ایجادشده‌اند ولی برخی از مشاغل مانند باشگاه‌های ورزشی، فعالان در اماکن عمومی، تالارهای پذیرایی، کافه‌ها، آموزشگاه‌ها، کتابخانه‌ها، سالن‌های زیبایی و غیره در این وانفسای شیوع کرونا بیش از دیگر مشاغل به علت ارتباطات مستقیم با مردم در مسائل اقتصادی متضرر شده‌اند.

یکی از مشاغلی که در طول 10 ماه گذشته بسیار آسیب‌دیده‌اند، صنف آرایشگری است که در این زمینه با صالحی نیا رئیس صنف آرایشگران مردانه استان قم به گفت‌وگو پرداخته‌ایم.

 مرتضی صالحی نیا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، بابیان اینکه آرایشگری جزو مشاغل ضعیف جامعه است، اظهار داشت: میزان آسیب‌پذیری این صنف نسبت به بقیه اصناف بیشتر بوده و از مسئولان انتظار می‌رود به‌جای محدودیت‌های کرونایی، با جا انداختن فرهنگ رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای مردم این موضوع را کنترل کنند.

 رئیس صنف آرایشگران مردانه استان قم به وضعیت کشور و اعمال محدودیت‌ها با توجه به اپیدمی ویروس کرونا در جامعه اشاره و ابراز کرد: محدودیت‌های ایجادشده برای صنف آرایشگران مردانه، مشکلات اقتصادی زیادی را به وجود آورده است.

بسیاری از آرایشگران در تأمین مایحتاج زندگی خود مانده‌اند

وی به بیان مشکلات به وجود آمده برای صنف آرایشگران مردانه در استان قم پرداخت و گفت: بسیاری از صاحبان این حرفه، با توجه به شرایط پیش‌آمده، حتی از عهده تأمین مایحتاج و حداقل زندگی خود برنیامده و قادر به تأمین ارزاق، خوراک و پرداخت اجاره‌بهای مسکن و مغازه‌های خود نیز نیستند.

صالحی نیا ادامه داد: به همین منظور خسارت‌های خود را از ما خواستند و جبران مالی را از ما تقاضا کردند، درصورتی‌که این تصمیم‌، تصمیم صنف آرایشگران نبوده و متولیان امر طبق بخشنامه‌هایی که دریافت کردند با این موضوع برخورد و اگر محدودیت‌هایی اعمال شد در این خصوص بوده است.

رئیس صنف آرایشگران مردانه استان قم با تأکید بر اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی از طرف این صنف کمک زیادی به کمتر شدن کرونا کرده است، اضافه کرد: این محدودیت‌ها سبب شده از ازدحام جمعیت و مواجه با کرونا پیشگیری شود و می‌توان گفت تا حدودی توانسته‌ایم با مدیریت مشتری‌ها به این شکل که هر نفر را یکی‌یکی وارد آرایشگاه کنیم جلوی مسمومیت‌های کرونایی را بگیریم.

کاهش میزان مراجعه مردم به آرایشگاه

وی به میزان مراجعه مردم بعد از اعمال محدودیت‌های کرونایی و باز شدن آرایشگاه‌ها اشاره و تصریح کرد: میزان مراجعه‌ مردم در اوایل کرونا 20 درصد بوده و بعد از اعمال محدودیت‌ها کمتر شده است.

صالحی نیا میزان رعایت مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مبارزه با کرونا در آرایشگاه‌های مردانه را 70 درصد اعلام و خاطرنشان کرد: به 30 درصد افرادی که این پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند خدمات ارائه نمی‌شود.

رئیس صنف آرایشگران مردانه استان قم یادآور شد: دراین‌بین برخی از واحدها به دلیل مسائل مالی پذیرش این افراد را قبول می‌کنند که در این خصوص طبق بخشنامه‌های که دریافت کرده‌ایم اخطار داده و برخی را پلمپ کرده‌ایم.

به گفته صالحی نیا در حال حاضر حدود 700 واحد  دارای پروانه کسب  و مجوز بهداشت بوده و300 واحد بدون پروانه کسب در حال فعالیت در سطح استان هستند و سالانه  حدوداً 50 واحد آرایشگاه به صنف آرایشگران استان اضافه می‌شود.

انتهای پیام/ 137


کد مطلب: 93661

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/93661/بسیاری-آرایشگران-قمی-تأمین-مایحتاج-زندگی-خود-مانده-اند

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir