معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی ایران گفت: تاکنون قریب به ۳۰۰ نفر از همکاران ما در دوران کرونا به شهادت رسیده اند.
۳۰۰ پزشک شهید در دوران کرونا/قوی ترین کادر درمان را داریم
خبرگزاری مهر , 22 دی 1399 ساعت 22:08
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی ایران گفت: تاکنون قریب به ۳۰۰ نفر از همکاران ما در دوران کرونا به شهادت رسیده اند.
به گزارش قم نیوز علی فتاحی، اظهار داشت: همکاران ما همیشه و در همه شرایط کنار مردم بودند و به این کادر درمان افتخار میکنم که با وجود کمبودهای حفاظتی که در اوایل شیوع اپیدمی کرونا وجود داشت، در کنار مردم بوده و صحنه را ترک نکردند.
وی افزود: در زمان جنگ نیز بیش از ۴۰۰۰ شهید دادیم و اگر هر کمبودی از نظر ابزار و تجهیزات و گاهی نیروی انسانی وجود داشت، به لحاظ کادر پزشکی و پرستاری هیچ کمبودی در جبههها نداشتیم.
فتاحی با بیان اینکه در شرایط پاندمی کووید ۱۹ نزدیک به ۳۰۰ شهید سلامت داشته ایم، ادامه داد: در جبههای قرار داریم که دشمن ناشناخته است و مردم باید با کادر درمان همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند و اگر خدای ناکرده نیرویهای فنی و تخصصی خود را از دست بدهیم، جبرای آنها کار ساده ای نبوده و نباید بگذاریم کادر درمان مستهلک شود.
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی ایران با اشاره به اینکه کادر درمان فشار زیادی را در شرایط اپیدمی بردوش خود تحمل میکند، تصریح کرد: همکاران پزشک و پرستار با همه سختیها همچنان در صحنه نبرد با بیماری حضور داشته و ساعتهای طولانی با ماسک و لباسهای حفاظتی بر بالین بیماران حضور داشته و خدمت رسانی میکنند.
فتاحی اضافه کرد: قویترین کادر درمانی را داریم و شکی نیست که اقدامات درمانی که در ایران انجام میشود نسبت به کشورهای پیشرفته چیزی کم ندارد البته شاید از نظر تجهیزات و مواد مصرفی و دارویی کمبودهایی بدلیل تحریمهای ظالمانه داشته باشیم، اما در دانش فنی و پزشکی کمبودی نداریم.
وی با تاکید بر اینکه جامعه پزشکی بدون توجه به هجمهها همچنان در کنار مردم ایستاده و به خدمت رسانی مشغول است؛ خاطرنشان کرد: تنها راه مقابله با این بیماری پیشگیری و قطع زنجیره انتقال است که مستلزم ماسک زدن؛ رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی بوده و این مهم با مشارکت مردم محقق خواهد شد.
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در ادامه با تاکید بر اینکه مردم برای انجام امور درمانی باید خود را به دست اهل فن و متخصصان بسپارند، اذعان کرد: متأسفانه در فضای مجازی افراد فاقد صلاحیت علمی با تبلیغات گمراه کننده مردم را به انجام درمانهای جمعی تشویق نموده و با شیوههای غیرعلمی اقداماتی را برای درمان بیماریها ارائه میدهند.
فتاحی افزود: مردم باید هشیار بوده و فریب این تبلیغات اغواء کننده را نخورند و برای درمان بیماریها به اهل فن مراجعه کنند و در بسیاری از موارد مشاهده شده که فرد پس از گسترش بیماری و انجام شیوههای درمانی غیرعلمی تازه به مراکز درمانی مراجعه میکند که متأسفانه زمان طلایی برای ارائه خدمات درمانی مناسب را از دست داده است.
وی با بیان اینکه شرایط پاندمی کمی کنترل شده است، گفت: این بدان معنا نیست که همه چیز تمام شده و بر بیماری فائق آمده ایم و تا زمان دستیابی به واکسیناسیون همه موظف به رعایت پروتکلهای بهداشتی هستیم.
فتاحی با اشاره به اینکه نباید تسلیم این بیماری شویم، خاطرنشان کرد: مهمترین فاکتور در درمان بیماری؛ ایمنی خود انسان بوده و آن چه ایمنی بدن را بالا میبرد، روحیه است اما نه به این معنی که بگوئیم از بیماری ترسی نداریم و بدون ماسک و رعایت پروتکلهای بهداشتی به امور روزمره خود بپردازیم.
وی یادآور شد: افراد درصورت ابتلاء به کرونانباید روحیه خود را از دست داده و بترسند؛ در ۹۰ درصد موارد هیچ اتفاق خاصی رخ نمیدهد و با مراجعه بموقع به مراکز درمانی و دریافت مشاوره و اقدامات لازم میتوان بیماری را کنترل نموده و بهبود یافت.
انتهای پیام / 137
کد مطلب: 94022