رئیس کنگره بزرگداشت حضرت آمنه(س) گفت: آئین کنگره بزرگداشت حضرت آمنه(س)، ۲۰ اسفندماه سال جاری در قم برگزار میشود.
آئین کنگره بزرگداشت حضرت آمنه(س) در قم برگزار میشود
خبرگزاری تسنیم , 14 اسفند 1399 ساعت 18:27
رئیس کنگره بزرگداشت حضرت آمنه(س) گفت: آئین کنگره بزرگداشت حضرت آمنه(س)، ۲۰ اسفندماه سال جاری در قم برگزار میشود.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام اسماعیل محمدی کرمانشاهی امروز در «نشست خبری اختتامیه کنگره بزرگداشت حضرت آمنه(س)» در پژوهشکده علامه طباطبایی اظهار داشت: حضرت آمنه (س) دارای شخصیت بزرگی هستند که در تاریخ ناشناخته مانده است.
رئیس کنگره بزرگداشت حضرت آمنه(س) افزود: در جریان حمله سپاه ابرهه به مکه، اگرچه یکی از اهداف این بود که کعبه را ویران کنند، اما قطعاً اهل مکه نیز از بین میرفتند و در آن دوران حضرت آمنه باردار بود و حادثهای هولناک رقم میخورد.
وی تصریح کرد: کعبه، در حوادث مختلف چندین بار تخریب و بازسازیشده است و نابودی سپاه ابرهه تنها در قبال نجات کعبه نبود، پس خداوند به دلیل وجود حضرت نبی اکرم(ص) و مادر ایشان و همچنین حرمت مکه، سپاه ابرهه را نابود کرد.
رئیس کنگره بزرگداشت حضرت آمنه(س) عنوان کرد: آثاری در خصوص زندگی این بانوی بزرگ وجود دارد که بهترین کتابها در زبان فارسی 4 ترجمه از کتاب «ام النبی (ص)» نوشته عایشه بنت الشاطی نویسنده مصری است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین مقالات کمی دراینباره نگارش شده و باید به تولید آثار با موضوع حضرت آمنه(س) در جهت تبیین شخصیت این بانوی بزرگ، اهتمام ورزید.
محمدی کرمانشاهی بیان کرد: آئین کنگره بزرگداشت حضرت آمنه(س)، 20 اسفندماه سال جاری در قم در جهت معرفی آثار برتر برگزار میشود.
وی گفت: متأسفانه وهابیت کتابهای زیادی درباره کفر والدین پیامبر(ص) نگارش کردهاند و قطعاً پرداختن به ابعاد زندگی حضرت آمنه، پاسخی به شبهات و هجمههای وهابیت است.
رئیس کنگره بزرگداشت حضرت آمنه(س) افزود: همچنین بعد از آغاز کنگره متوجه شدیم که بیشتر کتابهای منتشرشده عربزبان، قائل به کفر والدین پیامبر (ص) هستند به همین علت بخشی از آثار کنگره در جهت پاسخ به این کتابها است.
وی تصریح کرد:از مؤلفان عراقی، ایرانی و هندی در تولید آثار پیرامون حضرت آمنه(س) استفادهشده و آثار کنگره به سه زبان فارسی، عربی و اردو ترجمهشده است که دو اثر از این 26 کتاب در حوزه ادبی و اشعار و منظومه است.
محمدی کرمانشاهی بیان کرد: آمنه این بانوی بزرگوار نزد خداوند متعال، شخصیتی شریف و صالح و موحد بوده که فرزندی چون حضرت محمد (ص) را در دامان خویش پرورش داده است، ازاینرو باید بازندگی و شخصیت ایشان بهخوبی آشنا بود.
وی خاطرنشان کرد: شخصیتهای مختلفی همانند حضرت آمنه(س) داریم که کمتر به آنها پرداختهایم و آستان مقدس تلاش میکند تا ازاینپس بتواند بهصورت ویژهتر در راستای معرفی شخصیتهای بانوان بزرگوار تاریخ شیعه گام بردارد.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 95137