رئیس شورای اسلامی شهر قنوات قم گفت: این شهر به دلیل قرار گرفتن در مناطق حاشیهای کویر، ظرفیتهای جذابی برای گردشگران علاقهمند به حضور در دامان طبیعت دارد.
قنوات ظرفیتهای جذابی برای گردشگری طبیعت محور دارد
خبرگزاری ايرنا , 25 اسفند 1399 ساعت 10:01
رئیس شورای اسلامی شهر قنوات قم گفت: این شهر به دلیل قرار گرفتن در مناطق حاشیهای کویر، ظرفیتهای جذابی برای گردشگران علاقهمند به حضور در دامان طبیعت دارد.
به گزارش قم نیوز سید حسن حسینی، رئیس شورای اسلامی شهر قنوات بیان کرد: مناطق حاشیه کویر همواره یکی از مکانهای مورد توجه علاقهمندان به حضور در طبیعت است و این بستر در اطراف شهر قنوات قم در دسترس گردشگران قرار دارد.
وی افزود: ظرفیتهای طبیعت گردی قنوات به دلیل نزدیکی این منطقه به مرکز استان میتواند مورد استقبال فراوان گردشگران قرار گیرد و موجب توسعه اقتصادی این شهر شود.
وی ادامه داد: استفاده مطلوب از ظرفیت مناطق گردشگری شهر قنوات درحاشیه کویر نیازمند سرمایه گذاری و ایجاد زیرساخت های تفریحی و اقامتی است که به طور حتم در صورت توجه لازم این فعالیت ها نتیجه بخش خواهد بود.
حسینی گفت: بسیاری از منازل قدیمی مستقر در شهر قنوات قابلیت بوم گردی و اسکان علاقه مندان به طبیعت و زیبایی های مناطق کویری را دارد و با از بین رفتن ویروس کرونا، می توان شاهد تقویت اقتصاد مبتنی بر گردشگری و اشتغال مرتبط با آن در این شهر باشیم.
وی ادامه داد: شهر قنوات قطب مهمی در پرورش انواع دام و کشت محصولات متنوع کشاورزی است و مشاهده ظرفیت های بالای منطقه در این بخش ها نیز از دیگر قابلیت های گردشگری آن است.
شهر قنوات پرجمعیت ترین شهر استان قم پس از شهر قم است که در بخش مرکزی استان قرارگرفته و فاصله آن با شهر قم حدود ۱۰ کیلومتر است، این شهر در سال ۷۹ با ادغام روستاهای حاجیآباد لکها، مرادآباد، والیجرد و حسنآباد ایجاد شد و از سابقه تاریخی قابلتوجهی برخوردار است و گویش برخی از مردم ساکن در این شهر به زبان لکی است.
این شهر در مناطق خشک و کویری قم قرار گرفته است و درگذشته از طریق حفر قنات، آب مورد نیاز مردم منطقه تامین میشد و به دلیل همین پیشینه تاریخی به نام شهر قنوات شناخته میشود.
استان قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش مرکزی، جعفریه، سلفچگان، کهک و خلجستان است؛ بخش مرکزی قم با بیش از هفت هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع دارای ۲ دهستان قنوات و قمرود است که جمعیتی حدود ۳۵ هزار تن دارد.
انتهای پیام / 106
کد مطلب: 95335