رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در سال ۹۹،هزار و ۲۴۵ فقره جواز تاسیس واحد صنعتی ایجادی با ۱۳۲هزار ۴۵۱ میلیارد ریال سرمایهگذاری و پیش بینی اشتغال برای ۲۶هزار و ۶۱۴ تن در قم صادر شد.
صدور هزار و ۲۴۵ فقره جواز تاسیس واحد صنعتی در قم در سال ۹۹
سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 18 فروردين 1400 ساعت 11:16
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در سال ۹۹،هزار و ۲۴۵ فقره جواز تاسیس واحد صنعتی ایجادی با ۱۳۲هزار ۴۵۱ میلیارد ریال سرمایهگذاری و پیش بینی اشتغال برای ۲۶هزار و ۶۱۴ تن در قم صادر شد.
به گزارش قم نیوز محمود سیجانی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: همچنین بر اساس راهبرد جهش تولید در این مدت اقدامات مورد نیاز برای صدور ۸۵ فقره جواز تاسیس توسعهای (توسعه واحدهای موجود) با ۱۲هزار و ۴۱۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای یکهزار و ۹۲۰ تن در استان صورت پذیرفت.
سیجانی با اشاره به جایگاه رو به رشد قم در شاخصهای مرتبط با فعالیتهای صنعتی و تولیدی، افزود: در همین راستا در مجموع تعداد کل جواز تاسیس موجود استان ۲ هزار و ۴۳۵ مجوز با پیش بینی اشتغالزایی برای ۵۷ هزار و ۵۰۴ تن و سرمایهگذاری بیش از ۴۰۶ هزار میلیارد ریال است که این شاخص میل و رغبت به سرمایه گذاری جدید در استان را نشان میدهد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم تصریح کرد: طی سال ۹۹ تعداد ۱۵۷ فقره پروانه بهره برداری ایجادی نیز با ۱۰ هزار و ۲۶ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای ۳ هزار و ۳۱۱ تن و تعداد ۱۱۰ فقره پروانه بهره برداری توسعهای (توسعه واحدهای موجود) با ۱۲ هزار و ۳۱۴ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای یکهزار و ۸۹۴ تن صادر شد.
سیجانی با اشاره به رصد مستمر وضعیت فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی در قم، گفت: بر اساس پایشهای صورت گرفته در مجموع تعداد ۲ هزار و ۲۵۰ فقره پروانه بهره برداری با اشتغالزایی۵۸ هزار و ۵۸۳ تن و سرمایه گذاری ۷۰ هزار و ۵۸۱ میلیارد ریال در استان موجود است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم بیان کرد: مهمترین رویکرد مسئولان بخشهای اقتصادی استان حفظ و ارتقا وضعیت تولید و اشتغال استان است و به همین دلیل بر اساس شعار سال با رفع موانع و گسترش پشتیبانیها از حضور سرمایهگذاران علاقهمند به راهاندازی و توسعه فعالیتهای صنعتی در قم، حمایت میکنیم.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها به خصوص دو شهرک راهبردی شکوهیه و محمود آباد موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.
حجم سرمایهگذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشدهاست.
انتهای پیام/ 106
کد مطلب: 95834