کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نمایشگاه دائمی عرضه محصولات بانوان قمی دایر شود

سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 22 فروردين 1400 ساعت 10:18

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم گفت:تا زمانی که نمایشگاه دائمی عرضه محصولات بانوان قمی راه اندازی نشود نمی‌توان از مبحث اشتغال خانگی زنان حمایت عملی صورت بگیرد.


به گزارش قم نیوز صدیقه صدیق تقی زاده مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم گفت: مسیر توانمندسازی بانوان قمی مبتنی بر الگوی نوین مشاغل خانگی دنبال می‌شود و طی ماه‌های اخیر دنبال شده و در همین راستا افزون بر دو هزار زن قمی در طرح مشاغل خانگی و سکونتگاه‌های غیررسمی مورد حمایت قرار گرفته اند.

به گفته تقی زاده، شبکه سازی کارگروه‌های تولیدی برای فروش محصولات و تجاری سازی تولیدات، اخذ مجوزات لازم و متناسب سازی با قوانین کار با همکاری نهاد‌های مختلف برای توانمندسازی زنان در حال اجراست.

مدیرکل امور بانوان استانداری قم تصریح کرد: سال گذشته ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اعتبار و تسهیلات در اختیار بانوان استان قرار گرفته و هیات اندیشه ورز بانوان نخبه قمی برای برنامه ریزی‌های بهتر در امور زنان راه اندازی شده است.

تقی زاده در ادامه عنوان کرد: پس از شیوع بیماری کرونا ضمن ارائه مشاوره‌های روحی و عاطفی به خانواده‌های درگیر با این ویروس حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به بستگان متوفیان کرونایی کمک شده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم گفت: برای مشارکت و حضور بانوان در حوزه‌های اقتصادی موانع زیادی وجود دارد و پیشیبانی‌های صرف بدون رفع موانع راه به جایی نخواهد برد.

صدیق تقی زاده گفت: با شیوع این ویروس و در راستای مبارزه با کرونا و تولید محصولات سلامت محور، دستور ایجاد کارگاه‌های خانگی تولید ماسک و سایر اقلام بهداشتی انجام گرفته و در برخی از این واحد‌ها بین ۶۰ تا ۶۰۰ اشتغال به وجود آمده است که مقدمات ایجاد اشتغال پایدار در برخی از این واحد‌ها در حال انجام است.

به گفته تقی زاده، برای توانمندسازی زنان، سند ارتقای وضعیت بانوان قمی در دی ماه سال ۹۸ن‌هایی شده و این سند نقشه بالادستی در بهبود شاخص‌های زنان قمی خواهد بود که با همکاری با نهاد‌های مختلف در مسیر توانمندسازی آن‌ها گام برخواهد داشت.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم اظهار داشت: این سند در ابتدای سال ۹۹ به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است و در همین خصوص ۱۰ تفاهم نامه با دستگاه‌های مختلف منعقد و ۵ کمیته ویژه برای تعیین اولویت‌های زنان استان تشکیل شده است و با اجرای این سند شاخص‌های زنان قمی ارتقا خواهد یافت.

به باور او، توسعه همه جانبه استان بدون حضور فعال و توانمندسازی زنان ممکن نیست، چراکه زنان نیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند و بانوان باید از یک فرد منفعل به فردی تاثیرگذار و مهم ارتفا پیدا کنند.

صدیق تقی زاده گفت: نرخ اشتغال زنان قم در سال ۹۹ افزایش و نرخ بیکاری آن‌ها کاهش یافته است، اما هنوز نرخ مشارکت اجتماعی زنان قم از میانگین کشوری پایین‌تر است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم افزود: بانک جامع اطاعات زنان شاخص استان با همکاری جهاد دانشگاهی و تمام دستگاه‌های اجرایی در حال تدوین است تا برنامه ریزی در این حوزه با آگاهی و شناخت کافی باشد.

به عقیده تقی زاده، منظور از مشارکت سیاسی زنان فقط حضور در پای صندوق‌های رای و تظاهرات نیست بلکه زنان باید در تصمیم گیری‌های استانی نقش آفرین باشند. از بانوان درخواست داریم در نهاد شورای شهر نقش بیشتری داشته باشند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم تصریح کرد: مهمترین علت طلاق در قم عدم مهارت در ارتباط زوجین است و به همین منظور طرح‌هایی برای مشاوره در ازدواج به زوجین برای کاهش آمار طلاق در حال انجام است.

انتهای پیام/ 106


کد مطلب: 95908

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/95908/نمایشگاه-دائمی-عرضه-محصولات-بانوان-قمی-دایر-شود

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir