معاون پژوهشی حوزههای علمیه کشور با بیان اینکه برگزاری جشنواره ملی علامه حلی در تمام مدارس کشور در دست اقدام و برنامهریزی است گفت: با اجرای این طرح دانشآموزان با موضوعهای مرتبط با پژوهش بیشتر آشنا میشوند.
جشنواره "علامه حلی" در مدارس کشور برگزار میشود
خبرگزاری تسنیم , 26 ارديبهشت 1400 ساعت 15:55
معاون پژوهشی حوزههای علمیه کشور با بیان اینکه برگزاری جشنواره ملی علامه حلی در تمام مدارس کشور در دست اقدام و برنامهریزی است گفت: با اجرای این طرح دانشآموزان با موضوعهای مرتبط با پژوهش بیشتر آشنا میشوند.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمیحاجی امروز در نشست خبری که با موضوع پایان دوازدهمین جشنواره علامه حلی برگزار شد اظهار داشت: این جشنواره از سال 87 آغاز بهکار کرده و فردا دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 آیین پایانی آن برگزار میشود.
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی حوزه علمیه ابراز کرد: این جشنواره با همکاری مدیریت حوزه علمیه خواهران و جامعه الزهرا(س) برگزار میشود و هدف مهم آن نیز زمینهسازی و هدایت طلاب به سمت پژوهش و نهادینه کردن این مهم در حوزههای علمیه است.
وی با بیان اینکه آشنایی طلاب جوان از دیگر اهداف جشنواره علامه حلی است و به دنبال این هستیم که پژوهشها را به سمت توجه به نیازهای جامعه هدایت کنیم گفت: به دنبال برگزاری جشنواره علامه حلی در مدارس هستیم، بهطوریکه این جشنواره مدرسهای برگزار و سپس منتخبان آن در استانها و همچنین در کشور با یکدیگر به رقابت بپردازند.
مقیمیحاجی تصریح کرد: برای اینکه امر پژوهش بیش از پیش نهادینه شود، طرح جامع پژوهشی در حوزههای علمیه برگزار میکنیم تا در سطوح درسی طلاب برنامه پژوهشی تعریف شود و در این زمینه نیز نمره خاص مدنظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه همچنین در راستای ارائه بیش از پیش آموزش انجام تحقیق پایانی در سطح یک برای طلاب به یک الزام تبدیل شده است گفت: چهار درس نیز بهعنوان مهارتهای پژوهشی تدوین شده که براساس آن طلاب در سطح یک با فناوری اطلاعات، روش تحقیق و نگارش علمی آشنا میشود.
معاون پژوهشی مرکز مدیریت حوزههای علمیه کشور خاطرنشان کرد: همچنین این موضوع در سطح دو نیز دنبال و طلاب دورههای تکمیلی پژوهش را آموزش میبینند.
وی با تأکید بر اینکه اساتید حوزه نقش کلیدی را در آموزش پژوهش دارند، افزود: تربیت اساتید مسلط به پژوهش نیز در دست اقدام است و امسال نیز این دورهها اجرا میشود تا در پی آن دارای استادان تخصصی و مهارتی در بخش پژوهش باشیم.
معاون پژوهش حوزههای علمیه کشور گفت: براساس برنامهریزی صورت گرفته، امسال نیز آموزش دوره نخست مهارتهای پژوهشی پایان مییابد و تمام استادان حوزوی دوره نخست مهارتهای پژوهشی را پشت سر میگذارند.
وی با اشاره به اینکه همچنین برگزاری دورههای پیشرفته نیز در برنامه است که امسال دوره عمومی آن برای اساتید پایان مییابد، اذعان کرد: برای نهادینه کردن امر پژوهش در واحدهای آموزشی راهاندازی و فعالسازی کانونهای علمی با محوریت یک استاد و چند طلبه در دست اقدام است.
مقیمیحاجی اضافه کرد: در حال حاضر 700 کانون علمی در مدارس علمیه کشور داریم و چشمانداز ما این است در هر مدرسه حداقل یک کانون علمی وجود داشته باشد تا طلاب با امر پژوهش و مقالهنویسی بیشتر آشنا شوند.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 96799