دبیر ستاد راهبری جمعیت و خانواده حوزه های علمیه در نامه ای خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری خواستار بیان دیدگاهشان نسبت به موضوع جمعیت و خانواده شد.
دبیر ستاد راهبری جمعیت حوزه علمیه خواستار شد؛
ضرورت تبیین رویکرد داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری به موضوع جمعیت
خبرگزاری مهر , 17 خرداد 1400 ساعت 17:16
دبیر ستاد راهبری جمعیت و خانواده حوزه های علمیه در نامه ای خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری خواستار بیان دیدگاهشان نسبت به موضوع جمعیت و خانواده شد.
به گزارش قم نیوزحجت الاسلام ناصر سقای بیریا، دبیر ستاد راهبری جمعیت و خانواده حوزههای علمیه در نامهای خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری خواستار بیان دیدگاهشان نسبت به موضوع جمعیت و خانواده شد.
متن این نامه به شرح زیر است:
باسمه تعالی
نامزدهای محترم ریاست جمهوری ۱۴۰۰
سلام علیکم و رحمة الله
همانگونه که مستحضر هستید پیامدهای مسائل خانواده یکی از چالشهای فعلی و بزرگ ملت ایران است و بدون توجه به این چالشها نمیتوان گام درستی در راستای تحقق آرمانها و ارزشهای تمدن اسلامی برداشت، از این جهت خواستار آن هستیم برنامههای شما در این رسالت خطیر به شکل شفاف به اطلاع ملت ایران برسد تا بتوانند انتخاب بهتری داشته باشند.
لطفاً در تبلیغات انتخاباتی خود به سوالات زیر پاسخ دهید:
۱) قانون تسهیل ازدواج مصوب سال ۱۳۸۴ را که ۱۶ سال از آن میگذرد، چگونه ارزیابی می فرمائید و لطفاً پاسخ دهید؟
الف: برای اجرایی کردن آنچه برنامهای دارید؟
ب: برای رفع موانع (از قبیل بیکاری، نداشتن هزینههای لازم و متعارف، مسکن و …) برای جوانانی که تمایل به ازدواج دارند، چه برنامه و تسهیلاتی دارید؟
ج: با توجه به آمار بالای طلاق، برای تداوم و پایداری ازدواجها که منجر به جدایی نشوند چه تدبیری دارید؟
۲) از آنجایی که جامعه ایرانی به سرعت رو به سالمندی پیش میرود و احتمال ورشکستگی صندوقهای بازنشستگی نیز وجود دارد؛ دولت شما برای تعدیل این روند و ایجاد زیرساختهای لازم برای زندگی توأم با کرامت و سلامت سالمندان چه برنامهای ارائه میدهد؟
۳) مستحضرید سه میلیون زوج نابارور ایرانی در آرزوی فرزند، دچار فشارهای روحی، روانی فراوانی هستند که تأمین هزینههای درمان ناباروری آن را مضاعف میکند. دولت شما چه فرآیندی را برای تسهیل این مسیر در نظر دارد؟
۴) چگونه میتوان سیاست و اقدام را در ابعاد مختلف و وزارتهای متعدد دولت آینده، به سمت خانواده محوری پیش برد؟
۵) متولدین داخل دولت شما که برای ۱۸ سال آینده وارد سن کار میشوند، چه تدابیری برای آینده شغلی آنان اندیشیدهاید و در جهت تحقق آنچه تضمینی وجود دارد؟
۶) در بودجه نویسی دولت شما برای سال ۱۴۰۱، سهم حق همسر و حق فرزند نسبت به سهم حق تحصیلات و رتبهی مدیریتی، در إشل حقوق ماهیانه کارمندان دولت چیست؟
۷) درصد قابل توجهی از مسئولیت اداره خانوادههای ایرانی با زنان سرپرست خانوار میباشد و بخشی از آنان از بانوان جوان و آسیب دیده ی اجتماعی هستند که تمایل به زندگی مجدد دارند. برنامه دولت شما در این خصوص برای استفاده از امکانات و تسهیلات جهت تشکیل خانواده سالم و فرزندان جدید برای پیوستن به کانون گرم خانواده چیست؟
انتهای پیام / 137
کد مطلب: 97398