قم نیوز: برگزاری کنگره بزرگداشت آیت الله سید علی قاضی، برگزاری مسابقات ورزشی طلاب، هشدار آیت الله مکارم شیرازی نسبت سوء استفاده نااهلان و ...
خلاصه اخبار روز حوزه
مجله خبری مغرب 15 آبان 91
15 آبان 1391 ساعت 15:57
قم نیوز: برگزاری کنگره بزرگداشت آیت الله سید علی قاضی، برگزاری مسابقات ورزشی طلاب، هشدار آیت الله مکارم شیرازی نسبت سوء استفاده نااهلان و ...
کنگره بزرگداشت مقام علمی و عرفانی آیتالله سید علی آقا قاضیطباطبایی در جهت معرفی شخصیت برجسته این فقیه متأله طی امروز و فردا با حضور جمعی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اساتید حوزه و دانشگاه در تبریز در حال برگزاری است.
مسابقات ورزشی طلاب در مجتمع فرهنگی ورزشی غدیر سپاه در استان تهران به مدت سه روز و در میان ۶۶۰ شرکت کننده به صورت کشوری برگزار گردید. تعداد زیادی از برادران بسیجی طلاب در این مسابقات در ۶ رشته که شامل رشته های ورزشی؛ شنا، تیر اندازی، پینگ پنگ، دو، آمادگی جسمانی وکوهنوردی، شرکت کردند.
حضرت آیت الله جوادی آملی امروز در پیامی به همایش ملی تشیع و تبرستان که در مرزن آباد چالوس آغاز به کار کرد، گفت: وقتی اسلام به امپراتوری ایران آمد و ایران را منقلب کرد، گروهی نقل محور بودند و زود در مدار نقل قانع شدند، گروهی عقل و نقل محور بودند، صبر کردند تا سخنان اصیل آسمانی را از کسانی بشنوند که قرآن ناطق هستند و هم خودشان از طرف ذات اقدس الهی علومی را که ناظر به تفسیر قرآن، تبیین قرآن و استخراج مطالب فراوان از قرآن است، برخوردار شوند.
حجت الاسلام علی شیرازی نماینده ولی فقیه در سپاه قدس درباره حضور روحانیون در جبهه ها گفت: روحانیان در دورانهای مختلف به عنوان علمداران تیپها و لشکرها حضور گستردهای داشتند، و باید گفت در هر بخش از جبهه که عزیزان طلبه حضور داشتند روحیه و معنویت بیشتری موج میزد. گردانهایی که در اثر حضور روحانیان معنویت و اعتقاد بالایی را با خود به همراه داشتند برای کارهای دشوار همچون عبور از اروند یا شکستن خط انتخاب میشدند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی نسبت به سوء استفاده برخی نا اهلان از احساسات پاک مذهبی مردم هشدار داد و تاکید کرد: برخی از افراد با توجیهاتی از جمله خواب به دنبال سوء استفاده از احساسات مردم هستند و باید در این خصوص مراقب بود.
حجت الاسلام میردریکوندی دبیر همایش ملی سبک زندگی اسلامی گفت: علم روانشناسی که ما مد نظر داریمیعنی روانشناسی اسلامی از فلسفه، عرفان و اخلاق، حتی از فقه، از اجتماع از فرهنگ ملی و دینی ما جدا نیست. بنابراین سبک زندگی اسلامی در چارچوبی قرار میگیرد که با همه این امور سازگار است. حالا شما بگویید چارچوب اخلاقی، چارچوب دینی، چارچوب روانشناختی. با این نگاه هر چارچوبی را برایش تعیین کنید این چارچوب درست است. ولی با توجه به اینکه اصطلاح سبک زندگی از روانشناسی و در محدوده روانشناسی موجود پدید آمده، میتوانیم با همین جامعیتی که در روانشناسی اسلامی وجود دارد، این اصطلاح را در فضای روانشناسی اسلامی ببریم.
کد مطلب: 9751