مدیرکل بهزیستی قم اشتغال و توانمندسازی مددجویان را از اهداف و اولویتهای کاری مهم این نهاد برشمرد و گفت: سال ۹۹ در مجموع یک هزار اشتغال توسط بهزیستی استان ایجاد شد.
یک هزار اشتغال جدید توسط بهزیستی قم ایجاد شد
خبرگزاری ايرنا , 22 تير 1400 ساعت 14:07
مدیرکل بهزیستی قم اشتغال و توانمندسازی مددجویان را از اهداف و اولویتهای کاری مهم این نهاد برشمرد و گفت: سال ۹۹ در مجموع یک هزار اشتغال توسط بهزیستی استان ایجاد شد.
به گزارش قم نیوز مهدی پهلوانی ستوده روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: سال ۹۹، ۳۰ هزار نفر از خدمات مشاوره ای اداره کل بهزیستی قم بهره مند شده اند.
به گفته وی، سال گذشته از محل پویش مردمی ایران همدل ۵ میلیارد تومان برای حمایت از افراد تحت پوشش جمع آوری شد.
پهلوانی، تعداد پرونده های تحت حمایت بهزیستی قم را ۳۵ هزار مورد اعلام کرد و گفت: در سال گذشته به دلیل مشکلات کرونا و وضعیت معیشتی تعداد افراد مددجو هزار تن افزایش یافته است.
مدیرکل بهزیستی قم گفت: راه اندازی مرکز جامع اعتیاد، مرکز کاهش آسیب های معتادان، راه اندازی ۲۴ مرکز مثبت زندگی، فعال سازی مرکز راه نوین و خانه های نیمه راهی به همراه افزایش ظرفیت های مراکز موجود از برنامه های مهم استان در سال ۹۹ بود.
به گفته وی، تاکنون ۸ هزار پرونده الکترونیک در مراکز مثبت زندگی بهزیستی قم برای حمایت های معیشتی و مستمری های ماهانه تشکیل شده است.
پهلوانی ابراز داشت: سال گذشته ۵۷ موافقت نامه اصولی برای راه اندازی مراکز مختلف بهزیستی تاسیس شده است که ۱۶ مرکز جدید نیز سال ۹۹ وارد کمیسیون نظارت این اداره کل شده است.
وی خاطرنشان کرد: هوشمندسازی بعنوان یک پروژه مهم در اداره کل بهزیستی قم در حال عملیاتی شدن است و پرونده افراد تحت پوشش بصورت الکترونیک اسکن و بایگانی می شود.
مدیرکل بهزیستی قم یادآور شد: با راه اندازی ۲۴ مرکز مثبت زندگی بهزیستی امکان خدمات دهی محلی به افراد نیازمند فراهم شده است.
پهلوانی اظهار داشت: هوشمندسازی، محله محوری و سلامت اجتماعی در خانواده مهمترین اهداف بهزیستی در سطح کلان و همچنین استان قم است.
به باور وی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، طلاق و معلولیت بعنوان یک طرح مهم در قالب سلامت اجتماعی در خانواده در اداره کل بهزیستی قم طی ماه های گذشته آغاز شده است.
پهلوانی یادآور شد: سال گذشته حجم مشارکت های مردمی بیش تر از اعتبارات دولتی مصوب بوده است و بدون مشارکت مردمی برنامه های این سازمان روی زمین می ماند.
وی ابراز کرد: به دلیل اعتبارات پایین بهزیستی عمق و حجم مداخله این اداره کل در حل مشکلات افراد و خانواده های آسیب دیده اندک است.
ثبت ۱۹ فرزندخواندگی جدید در قم
معاون امور اجتماعی بهزیستی قم نیز در این جلسه گفت: دفتر توانمندسازی خانواده و زنان با هدف حمایت از زنان سرپرست خانوار، خانواده های دارای فرزند چند قلو و حمایت بیمه تامین اجتماعی زنان شاغل و سرپرست خانواده دایر شده است.
مریم علیشیری با بیان اینکه در دفتر امور کودکان و نوجوانان بهزیستی قم ۱۰۴ فرزند بی سرپرست یا بد سرپرست نهگداری می شود، افزود: ۱۳۷ فرزند نیز با اجازه دادگستری نزد اقوام درجه یک خود نگهداری می شوند و ماهانه حدود یک میلیون تومان کمک هزینه دریافت می کنند.
به گفته وی، سال گذشته ۱۵ مورد و طی سالجاری ۴ مورد فرزندخواندگی در بهزیستی قم به ثبت رسیده است و وضعیت روانی و رفاهی این کودکان تا دو سال توسط کارشناسان بهزیستی قم رصد و در صورت رضایت شناسنامه جدیدی برای آنها صادر می شود.
وی اضافه کرد: سال گذشته ۶۵ کودک آسیب دیده بعد از مراقبت های اولیه بهزیستی قم به خانواده های خود عودت داده شده اند.
علیشیری ابراز داشت: سال گذشته همچنین در دفتر آسیب های اجتماعی بهزیستی قم ۴۰۲ کودک کار از خدمات آموزشی و حمایتی بهره مند شده و ۸۵ کودک نیز بصورت شبانه روز در یکی از مراکز اقامتی برای بهبود شرایط مهارت زندگی پذیرش شدند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی قم گفت: در قالب طرح دوستدار کودک، توانمندسازی کودکان کار قبل از شناسایی و معرفی توسط نیروی انتظامی و شهرداری رصد و دنبال می شود.
وی ابراز داشت: مرکز راه نوین با هدف حمایت از دختران در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی و مجموعه خانه امن نیز برای حمایت از خشونت خانگی همسران، آماده پذیرش افراد در معرض آسیب است.
به گفته علیشیری، ۱۷ هزار تماس سال گذشته با سامانه ۱۲۳ بهزیستی قم در خصوص مداخله در بحران مانند کودک آزاری، معلول آزاری، همسرآزاری، خودکشی و غیره برقرار شده که هشت هزار تماس مرتبط پیگیری شده است.
انتهای پیام / 106
کد مطلب: 98392