رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به ظرفیت بالای تشکل ها در زمینه های فرهنگی اظهار داشت: تعامل با مساجد، کانون های فرهنگی و هنری، بسیج، هیئات مذهبی، محلات، تشکل ها و موسسات فرهنگی و ... اولویت و راهبرد مدیریت شهری و کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر در زمینه توسعه شبکه سازی می باشد.
به گزارش قم نیوز مصطفی ملایی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به جلسه کمیسیون فرهنگی شورای شهر قم که با حضور معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم و فعالان فرهنگی و هنری برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اولویت های ما در کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مقدس قم شبکه سازی است، شبکه سازی باعث تعامل سازنده با افراد یا مجموعه های حقیقی یا حقوقی خواهد شد، که این تعامل در جهت تحقق اهداف و منویات مدیریت فرهنگی، اسلامی و ورزشی موثر است.
وی ادامه داد: در این تعامل به دنبال مقابله و حذف آسیبها هستیم، از جمله این تعاملات میتوان به تعامل با مساجد، کانون های فرهنگی و هنری، بسیج، هیئات مذهبی، محلات، تشکل ها و موسسات فرهنگی و ... اشاره کرد، که به واقع این تشکل ها یک ظرفیت هستند و باید از این ظرفیت در راستای تحقق فرهنگ شهروندی و رفع آسیبهای فرهنگی، اجتماعی، ورزشی بهره گیری کنیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به امضای تفاهم نامه در راستای تقویت این نگاه تاکید کرد: به دلیل اهمیت خاصی که این مهم برای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی دارد مقرر شد تفاهمنامه ای بین سازمان فرهنگی، هنری شهرداری قم و معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم منعقد شده، تا امکان پیگیری مطلوبتری در حوزه های مختلف فراهم شود.
ملایی افزود: نگاه به تشکل ها و ظرفیت آنان باید تغییر کند و با این کار با توجه مناسب به تشکل ها، برونسپاری بهتری اتفاق میافتد، از برکات این اتفاق، توانمند سازی این تشکل ها است و به دلیل تسلط آنان در حوزه های تخصصی، رفع آسیب های مد نظر با سرعت مطلوب تری افزایش پیدا میکند و در واقع همگام با مسئولیت پذیری و اشراف بیشتر بر حوزهها، پاسخگویی مطلوب و آگاهانه در سطح جامعه شکل می گیرد.
انتهای پیام/ 106