قم نیوز: نخستین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم بعد از حدود ۲۰ روز تعطیلی در حالی برگزار شد که بر خلاف روال سابق جلسات، تنها دو لایحه مطرح و رأیگیری در مورد آنها انجام شد.
یادداشت/
خواب عیدانه شورا کی تمام میشود؟
خبرگزاری فارس , 18 فروردين 1394 ساعت 14:55
قم نیوز: نخستین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم بعد از حدود ۲۰ روز تعطیلی در حالی برگزار شد که بر خلاف روال سابق جلسات، تنها دو لایحه مطرح و رأیگیری در مورد آنها انجام شد.
به گزارش قم نیوز، جلسات رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم هر روز یکشنبهها رأس ساعت هفت آغاز میشود و تا حدود ۱۰ یا ۱۰:۳۰ دقیقه ادامه دارد، در این جلسات شهردار و معاونان وی و در بیشتر مواقع، همه اعضای شورا حضور دارند، لوایح مختلفی توسط رؤسای کمیسیونهای خدمات شهری، برنامه و بودجه و امور زیربنایی و گاهی اوقات فرهنگی و اجتماعی و حقوقی و نظارت مطرح و به رأی گذاشته میشود که تعداد آنها معمولا بیش از ۱۵ لایحه و طرح است.
گزارشی هم معمولا از سوی یکی از معاونان یا مدیریتهای شهرداری ارائه میشود و اعضای شورا کم و بیش (هرچند صدای برخی اعضا هیچگاه شنیده نمیشود) در مورد آن نظر میدهند، انتقاد کرده و سئوالات بسیاری مطرح میکنند و همچنین شهردار یا قائم مقام او که در جلسه حضور دارد، در مورد لوایح به صحبت میپردازد و از آنها دفاع میکند.
این روند طی این سالها به ویژه در دوره چهارم شورای شهر قم جای بسی خوشحالی است و اینکه از دو سال پیش به این سو، خبرنگاران هم این مجال را یافتهاند که در جلسات علنی شورا حضور داشته باشند و مخاطبان رسانه خود را از آنچه در شورا میگذرد مطلع سازند را باید به فال نیک گرفت.
نخستین جلسه شورای شهر قم در سال ۹۴ اما این رویه را دنبال نکرد چه اینکه دیدیم از آن شیوه سابق، تنها ماکتی کوچک عرضه شد؛ شوراییهای قم حدود ۲۰ روز در تعطیلی به سر میبردند و طی این مدت، نه تنها جلسه رسمی نداشتند بلکه جلسات کمیسیونی هم برگزار نشد بنابراین انتظار این بود که جلسهای نه مانند روال سابق، بلکه بسیار مهمتر و طولانیتر از حد معمول برگزار شود.
گزارشاتی دقیق و نه روتین و معمولی از سوی سرپرست شهرداری و تنی چند از معاونان وی ارائه و از سوی شورا نقد شود، اگر شهرداری لوایحی ارائه نکرده، طرحهای پیشنهادی از سوی شوراییها مطرح و در مورد آنها بحث شود و خلاصه اینکه به جای برگزاری جلسهای دو ساعته و کمتر از حد معمول، جبران این ۲۰ روز شود و از همین نخستین روز کاری بعد از تعطیلات، با جدیت تمام، رسیدگی به امور شهر و از آن مهمتر، نقد سازنده عملکرد شهرداری صورت بگیرد.
امید است در جلسه بعدی، این نقیصه برطرف و اعضای شورا، ارزیابی دقیق خود از عملکرد مدیریت شهری را مطرح کنند و آنچه از نقاط ضعف و قوت دیدهاند برجستهتر از پیش، در صحن علنی مورد بررسی قرار دهند تا شعار معروف «استفاده از تجارب گذشته در بهبود شرایط آینده» محقق شود.
انتهای پیام/۱۳۲
کد مطلب: 29726