به گزارش قم نیوز به نقل از دفتر مشاور وزیر کشور در امور هماهنگی روحانیت و ائمه جمعه و جماعت، آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری بعدازظهر شنبه در دیدار حجتالاسلام والمسلمین داود نمازی مشاور وزیر کشور در امور هماهنگی روحانیت و ائمه جمعه و جماعت با ابراز خرسندی از انتخاب وی به این سمت اظهار کرد: امیدوارم با این عنوان، منشأ خیرات و برکات برای کارکردن در نظام اسلامی باشید و ما از این انتصاب خوشحالیم و آرزوی موفقیت برای شما داریم.
وی درباره ضرورت رابطه بین دولت و روحانیت گفت: گرچه دولت، یک دولت اسلامی است و طبعاً اهداف دینی را دنبال میکند اما همواره این نیاز احساس میشد که چه در سطح ریاست جمهوری و چه در سطح وزیر کشور که حیطه کاری گسترده ای دارد با مراجع تقلید و روحانیت و حوزههای علمیه ارتباط خوبی وجود داشته باشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با مهمخواندن مشاورت وزیر کشور تاکید کرد: آنچه که مربوط به رابطه بین وزیر کشور و علما و روحانیت و حوزههای علمیه است کار بسیار مهمی است و تقریباً بخش قابل توجهی از نیازهایی که برای ایجاد ارتباط با دولت وجود دارد از طریق وزارت کشور انجام میشود.
آیتالله حسینی بوشهری به مشاور وزیر کشور در امور هماهنگی روحانیت و ائمه جمعه و جماعت توصیه کرد که در انتقال درست مفاهیم و مطالب علما و مسئولان کشور اهتمام جدی داشته باشد.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور در توصیه دیگری به حجتالاسلام نمازی گفت: اگر بخواهید در جایگاهی که منصوب شدهاید در رسانههای جمعی بدون تحقیق و بررسی مطلبی را بیان کنید و موضع صرف طرفدارانه از دولت و وزارت کشور داشته باشید، تصور روحانیت و علما این خواهد بود که شما یک طرفه قضاوت میکنید، بنابراین سعی کنید با سعه صدر به دنبال ایجاد همدلی باشید.
وی تاکید کرد: البته چنانچه وقتی شما مطالبی را از جانب علما به مسئولان وزارت کشور منتقل میکنید آنها هم باید ترتیب اثر بدهند. گاهی ممکن است مطلبی را منتقل کنید که شخص وزیر در آن مسئله ورود پیدا کند و مسئله حل شود ولی گاهی برخی صحبتها خواسته یا ناخواسته در بین علما و روحانیت آثار منفی بر جای میگذارد. در این موارد اگر نیاز باشد باید عذرخواهی شود، چراکه فرهنگ عذرخواهی در بهبود روابط و برگرداندن اعتماد بسیار تاثیرگذار است.
آیتالله حسینی بوشهری جلب اعتماد علما و بزرگان را سرمایه بزرگی دانست که دولت میتواند از این سرمایه بهره مند شود.
امام جمعه قم تاکید کرد: تا زمانی که این ویژگی مهم وجود داشته باشد کارها به خوبی پیش میرود و علما نظرها و توصیههای خیرخواهانه خودشان را بیان میکنند اما وقتی چند بار حرفی زده شود و اتفاقی در وزارت کشور یا دولت نیفتد، قطعاً رغبتی برای بیان نظرها وجود نخواهد داشت.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور افزود: اگر جلب اعتماد علما و روحانیت صورت گیرد، علما هم مطالب مورد نظرشان را بیان میکنند و هم در جای خودش بجا حمایت خواهند کرد.
در ابتدای این دیدار مشاور وزیر کشور در امور هماهنگی روحانیت و ائمه جمعه و جماعت با اشاره به گستره و اهمیت کاری وزارت کشور اظهار کرد: استانداران و فرمانداران به عنوان نمایندگان حاکمیت در استانها و شهرستانها زیرنظر وزارت کشور فعالیت میکنند و اگر رابطه قوی بین علما و حوزههای علمیه با وزارت کشور وجود داشته باشد، قطعاً در نحوه خدمات رسانی استانداران و فرمانداران مؤثر خواهد بود.
حجتالاسلام داود نمازی تاکید کرد: گاهی خبرهایی به علما و بزرگان حوزه میرسد که ممکن است صحیح نباشد و از آن طرف گاهی خبرهای درست به محضر علما میرسد که وزارت کشور از آن بیاطلاع است، بنابراین در تلاش هستیم از طریق ارتباط مستمر با بزرگان حوزه و علما از نظرات مشفقانه و خیرخواهانه آن بزرگواران استفاده کنیم.
انتهای پیام/126