به گزارش قم نیوز، حجت الاسلام ملکی صبح امروز در هشتمین همایش علمی تربیت اسلامی فضای مجازی که در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد با اشاره به گرامیداشت تمام شهدای نوجوان انقلاب اسلامی اظهار کرد: برگزاری این همایش می تواند برای جامعه بسیار مفید باشد.
دبیر دفتر همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش افزود: توسعه و اسفاده از فضای مجازی به عنوان یکی از پدیده های نو ظهور یکی از واقعیت های غیر قابل انکار امروز است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس آمار ضریب نفوذ استفاده از اینترنت به بیش از ۷۰ درصد در سال ۹۲ رسیده است تصریح کرد: این بدان معناست از جمعیت ۷۵ میلیون نفری ، ۵۳ میلیون نفر از اینترنت استفاده می کنند.
ملکی جمعیت دانش اموزی کل کشور را ۱۶ درصد دانست و افزود: بر همین اساس می توان گفت بیش از ۱۶ میلیون دانش آمور از اینترنت استفاده می کنند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در سه سال آینده این ارقام به مرز ۱۰۰ درصدی نزدیک می شود تصریح کرد: وزارت آموزش و پروش به عنوان یکی نهاد مسئول در این حوزه باید خود را برای رویایی با این پدیده آماده کند.
وی با اشاره به اینکه با نقوذ اینترنت فضای فیزیکی از بین رفته شده است خاطر نشان کرد: این موضوع می تواند هم سبب افزایش رشد کشور در جنبه های مختلف کشور شود و هم می تواند به عنوان تهدیدی برای ارزش های دینی و امنیت ملی به حساب بیاید.
حجت الاسلام ملکی گفت:فضای استفاده از اینترنت به ازای هر نفر ۹ گیگابایت است این نسبت در سال ۲۰۲۰ به یک ترابایت برای هر نفر می رسد و این۳ یک موضوع بسیار مهم و اساسی است که باید مد نظر قرار بگیرد.
دبیر دفتر همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش افزود:تبین احکام فقهی و تبیین آموزه های دینی و حدود شرعی از وظایف اصلی حوزه های علمیه است که این موضوع باید با همکاری وزارت اموزش و پرورش بدرستی در فضای مجازی ترویج شود.
وی با اشاره به اینکه اینکه در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری باید تلاش شود خاطر نشان کرد: زمینه طرح و بررسی و نفد این موضوع باید در جامعه ایجاد شود و برگزاری این همایش می تواند فرصت بسیار مناسبی باشد تا زمینه این همکاری بیش از پیش ایجاد شود.
مشاور وزیر اموزش و پرورش با اشاره به اینکه کمیته های علمی و اجرایی این همایش از دی ماه سال گذشته آغاز شده است تصریح کرد: کمیته اجرایی با همکاری بخش های مختلف وزارت و حوزه های علمیه برنامه این همایش را طراحی کرد.
حجت الاسلام ملکی با اشاره به اینکه محصولات مختلفی از جمله دستاوردهای اموزش و پرورش در نمایشگاهی که در حاشیه این همایش برگزار شده ارائه می شود اظهار کرد: مجموعا ۳۰۹ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که نهایتا ۹۱ مقاله پذیرفته و از این تعداد ۲۰ اثر قرائت می شود.
دبیر دفتر همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش افزود: بیش از ۸۰ درصد آثار ارسال شده افرادی بودند که دارای مدرک کارشناسی ارشد بودند و این نشان دهنده سطح بالای آثار علمی این همایش است.
وی برگزاری این همایش را آغاز فعالیت های گسترده در این حوزه دانست و افزود: امیدواریم بتوانیم از این فرصت به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.
انتهای پیام/126