قم نیوز: درظلمت وسوسه و گناه و از میان جادههای پرپیچ و خم وسوسه نور امیدی تابید و راهت را نشانم داد در به سمت نور امدم و به دستهایم آموختم که تنها رو به آسمان بی کرانت بلند شود و در انتظار تجلی دستان تو باشد.
عید بندگی؛ پاداش یک ماه ارتزاق از محضر دوست
پايگاه اطلاع رسانی قم نیوز , 27 تير 1394 ساعت 11:46
قم نیوز: درظلمت وسوسه و گناه و از میان جادههای پرپیچ و خم وسوسه نور امیدی تابید و راهت را نشانم داد در به سمت نور امدم و به دستهایم آموختم که تنها رو به آسمان بی کرانت بلند شود و در انتظار تجلی دستان تو باشد.
به گزارش قم نیوز، درظلمت وسوسه و گناه و از میان جادههای پرپیچ و خم وسوسه نور امیدی تابید و راهت را نشانم داد در به سمت نور امدم و به دستهایم آموختم که تنها رو به آسمان بی کرانت بلند شود و در انتظار تجلی دستان تو باشد.
تپش تند زمان کم کم دارد نوای بدرقه مان را سر میدهد انگار که ثانیهها جوان شدهاند و چه زود باید وداع کنیم با روزهای روزداری و سیری معنویمان را، لحظههایی را که به روحی سرشار از معنویت و دلهایی لبریز از مهرت پله پله نردبان آسمان را برای رسیدن به نور ازلیات و استشمام از بوی درگاهت برداشتم.
یک ماه در باغ ملکوت پرواز کردن از رحمت و مهر خداوندی ارتزاق کردن، یک ماه در محضر دوست بودن و از با پرتو نور الهی اش دنیا را دیدن، انسان را سبک میکند، انگار که بار تمام دل مشغولیهای دنیا را از دوشت برداشتهاند و دلت دیگر به غیر از خانه حجم مهربانیها و دوستیها جایی برای هر آنچه غیر خدایی است جایی ندارد.
حالا که در آفتاب عید در حال طلوع است امید دارم به آن که در میان اهل رحمت و مغفرت قرار گیرم که این شور و شعف از وسعت بخشش توست نه از درستی اعمال من، چشمهایم را که درنهر رمضانت شستشو دادهام کمک کن که دگر بار به غبار گناه نیالایم و مگر نه اینکه عید آن روزی است که در آن معصیت نباشد، دستم را بگیر تا تولد دوبارهام رقم بخورد.
وداعی تلخ با لحظه های سراسر عاشقی
کم کم آوازههایی از رفتن به گوش میرسد باید کوله بارببندیم و مهمان سرای الهی را ترک کنیم، بعد از یک ماه که مهمان خوان کرم گستردهاش بویدم این بار با کوله باری سبک و قدمهایی که راه رفتن را تاب نمیآورد رمضان را ترک می گویم و کسی چه میداند که باز هم سعادت بودن در این مهمانی باشکوه را خواهیم داشت...
هر سال به پایان رمضان که میرسیم دل بلاتکلیف میشود، از طرفی مهمانی الهی را ترک کردن کار ساده ای نیست و از طرفی عید بندگی را دل دل میکند، از طظرفی مناجاتها و الغوث الغوث های شبانه در وجودش ریشه کرده است و از طرفی وقت آن رسیده که پاک از شر هر چه زنگار گناه است دل در مسیر بندگی خدا بگذارد و در این در این راه طی طریق کند.
عید روزی است که انسان دچار کمال شود
آیت الله محمود رجبی در رابطه با مفهوم عید در فرهنگ اسلام، گفت: در دیدگاه اسلامی عید روزی است که انسان موفقیت برجسته ای را کسب کند که این موفقیت در کمال انسانی و تقرب رخ داده باشد.
عضو جامعه مدرسین با اشاره به اینکه در اعیاد غدیر، قربان و فطر، انسان برای کمال و تعالی پیش رفته است، افزود: عید فطر به این جهت که به برکت وجود ماه رمضان انسان از گناه فاصله میگیرد و به خدا نزدیک می شوندحائز اهمیت است که البته امیدان است که این وضعیت ماندگار باشد و محدود به یک ماه نباشد.
عید مرا، میهمانی خداحافظی با ملکوت قرار مده، طلوع عید فطر، طلوع آدم است از قعر ظلمت گناه، روز گرفتن پاداش است، پاداش یک ماه عبد درگاه کبریایی خداوند بودن، آیت الله رجبی با اشاره به عید فطر به عنوان مهمترین عید بندگان و روز پاداش گرفتن بندگان از خداوند، گفت: عید فطر، عید افرادی است که در کلاس یک ماه بندگی به کمال تقرب به خداوند رسیده باشند.
امیر المومنین میفرماید: عید آن روزی است که گناه در آن انجام نشود و من برای اینکه هر روزم را بدل به عید کنم به یارای ات نیازمندم، آیت الله رجبی در همین رابطه افزود: بنا به فرمایش امام علی (ع) عید فطر برای افرادی که خالصانه روزه گرفتند حائز اهمیت است، زیرا این افراد یک ماه از شیطان دوری کردهاند.
قائم مقام موسسه امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه در عید فطر خداوند به بندگان عیدی میدهد، اظهار کرد: در روز عید فطر خداوند به افرادی که سیر دوری از گناه را طی کردهاند، یک ماه در گرمای تابستان رنج تشنگی و گرسنگی را تحمل کردهاند، پاداشی ماندگار و جاوید ارزانی میدارد و به بندگانی که یک ماه تلاش و کوشش برای رسیدن به مقام قرب الهی داشتند در دنیا و آخرت پاداشهایی مجزا در نظر دارد و به آنها پاداش عطا میکند.
آیت الله رجبی با اشاره به اینکه باید انسان قدر این عیدی و پاداش را بداند و در حفظش تلاش کند، تصریح کرد: افرادی که به این هدایا دست یافتند باید آن را حفظ کنند و این اردوی ماه رمضان را پایان ندهند، بلکه تمرینات بندگی را تکرار کنند و در آمادش بندگی به سر ببرند.
اگر که قرار است در باشگاه بندگیت به عضویت درآییم نباید به یک ماه بندگی بسنده کنیم و بعد از ماه رمضان بازهم با اعمالی سرشاراز غفلت ادعای تنهای ادعای بندگی داشته باشیم، عضو جامعه مدرسین د راین زمینه میگوید: آدمی باید همیشه و در همه ماهها خودکنترلی کنند و غافل نباشند، زیرا اگر غافل شوند و به مسیرهای قبل بازگردند هدایای الهی را ضایع کردهاند.
حالاکم کم پاداش بندگی در راه است و ما دستهای در هم گره شده ای که بوی وحدت میدهند و شعارشان همدلی است، با قدمهای استواری که مقصدشان یک پارچگی است، به استقبال روز موعود میشتابیم؛ در شکوه و عظمت نماز عید، غرق شده و با رمضان وداع میکنیم. فرشتگان آسمان، رشک میبرند به این همه یکرنگی و اتحاد ما.
حالا همان دستهایی که بهسوی درگاهت بلند بود را در هم گره میکنیم و با گامهای استوار که از حضورشان یکپارچگی فریاد میزند و شعار همدلی را سر میدهند در صف نماز عید بندگی با رمضان وداع میکنیم تا فرشتگان آسمان به این شکوه بندگی در عین اتحاد و یکرنگی غبطه بخورند
میخواهم پایان میهمانی ابتدای آشناییم با تو باشد، از بهشت صیامت عبور کردم و عطر و لذت عبادتت را آنچنان در سردارم که در این پایان خوش را جشن میگیرم، جشنی از نوع عید بندگی و میایستم به نماز به شکر این بندگی و برای چیدن میوههای محبتت دست به قنوت برمیدارم و ندا میدهم: «اَنْ تُدْخِلَنی فی کُلِّ خَیر...»
انتهای پیام/130
کد مطلب: 31477